StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Агутін зробив заяву про розлучення з Варум

23 грудня 2022, 08:51
31380
Артист Леонід Агутін гнівно звернувся до журналістів і прокоментував розлучення зі своєю дружиною.
Леонід Агутін, Анжеліка Варум
Леонід Агутін, Анжеліка Варум / скріншот YouTube

Російський співак Леонід Агутін зробив нову заяву на тлі чуток про розлучення з його дружиною, російською співачкою Анжелікою Варум.

Така інформація з'явилася недавно і її причиною стала нова пісня під назвою "Останні трек".

"Поширювані в мережі через анонімні пабліки і безвідповідальні ЗМІ новини про розлучення Леоніда Агутіна і Анжеліки Варум є неправдою. У хід пустили і нову пісню "Останній трек" групи "3333", яку підтримав Леонід, і фото Анжеліки з організатором її недавнього концерту. Журналісти, які навіть не звернулися до прес-секретаря артистів, змішали все в купу і видають один фейк за іншим. Їх зрозуміти можна: заробляти-то треба, а з відомим ім'ям в заголовку більше кліків. Неможливо тільки зрозуміти, куди зникла повага до власних читачів", - таке повідомлення зі свого фан-клубу Виконавець репостнув до себе на сторінку, пише Стархіт.

відео дня

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що 54-річний музикант знову Підігрів чутки про розлучення з дружиною і випустив пісню "Останній трек". У пісні є рядки: "це останній трек про тебе. Я замикаю між нами двері, але все чекаю, щоб ти постукала". Пісня сумна і сам артист кілька разів говорив, що його творчість — відображення особистих душевних переживань.

Варто відзначити, що Анжеліка Варум і Леонід Агутін давно не живуть разом. Варум довгий час живе в Америці з дочкою Єлизаветою, а артист багато часу проводить в Москві, хоча чутки про його еміграцію з Росії наполегливо ходили навесні.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти