Адвокат Єфремова розписав "жахливі" умови життя в квартирі за десятки мільйонів рублів

17 серпня 2020, 15:54
У суді розглядають прохання дозволити прогулянки Михайлу Єфремову, який з 9 червня перебуває під домашнім арештом.
Михайло Єфремов
Михайло Єфремов / GrazhdaninPoet

Адвокат Михайла Єфремова в суді при розгляду прохання на прогулянки, для більшого ефекту назвав умови проживання Єфремова в квартирі на Плотниковому провулку поруч з Арбатом всіляко жахливими і незручними.

Михайло Єфремов не може спокійно відбути домашній арешт (і, до речі карантин через коронавіруса), і повинен отримати дозвіл прогулюватися по 2 години на день. Про це пише телеграм-канал Немалахов.

Адвокат Пашаєв просить суд дозволити прогулянки Михайлу Єфремову. Він згоден на двогодинні і в супроводі співробітників ФСВП.

відео дня

"У Михайла Єфремова крім порушення мозкового кровообігу виявлена хронічна обструктивна хвороба легень. Це вкрай серйозний діагноз. Батько Єфремова помер від цієї хвороби, так як йому вчасно не надали медичну допомогу", - заявив зараз в суді Пашаєв.

Також Пашаєв назвав моторошними умови в квартирі, де живе Єфремов: будинок старий, волога велика, в квартирі дихати вкрай важко.

"Будинок підсудного топиться газової грубкою, там дуже висока вологість. Будинок дуже старий - я там пітнію так, що дихати нічим. Ця хвороба не лікується, потрібен медичний контроль - тому ми просимо про двогодинні прогулянки. Щоб він міг їздити до лікарів", - стверджує він.

Нагадаємо, що квартиру Михайла Єфремова на Плотниковом провулку поруч з Арбатом оцінюють в сум понад 100 мільйонів рублів. Російські видання відзначають, що квартири в цьому місці дуже дорогі і просто так не продаються.

Нагадаємо, що 11 серпня Михайла Єфремова без свідомості відвезли в лікарню, його поклали в реанімацію , і потім діагностували інсульт.

Через пару днів Михайла Єфремова виписали додому , хоч за чутками, Єфремов пересувається на візку - у нього могли віднятися ноги.

На суд 17 серпня по станом здоров'я Михайло Єфремов не з'явився.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти