Михайло Єфремов після інсульту пропускає засідання суду

17 серпня 2020, 11:03
Михайло Єфремов залишається під домашнім арештом після виписки з лікарні з діагнозом "інсульт".
Михайло Єфремов
Михайло Єфремов / УНІАН

Російський актор Михайло Єфремов покинув лікарню всього через пару днів після інсульту, але при цьому буде знаходиться вдома, і пропускає чергове засідання у власній справі, про це повідомив його адвокат виданню RT.

"Актор Єфремов за станом здоров'я не зможе взяти участь в засіданні суду 17 серпня з своїй скарзі на умови домашнього арешту - адвокат", - йдеться в повідомленні.

Він також в черговий раз підтвердив, що в історії хвороби Михайла Єфремова зазначено діагноз "інсульт".

відео дня

Нагадаємо, що навколо госпіталізації Михайла Єфремова піднявся ажіотаж - 11 серпня його забрали із зали суду в безпам'ятному стані в лікарню.

У Боткінській лікарні Михайла Єфремова поклали в реанімацію - лікарі підозрювали інфаркт або інсульт. У той же час адвокат Єфремова вже оголосив, що актора відвезли з інсультом, чим викликав їдкі зауваження на свою адресу за те, що знає діагноз раніше лікарів.

За інформацією інсайдерів, яка просочилася в мережу, у Єфремова порушення в опорно-руховому апараті після інсульту. Проте, його виписали з лікарні через пару днів після надходження.

Як відомо, в Москві йде суд у справі Єфремова, який спровокував ДТП, в якому помер Сергій Захаров. Поки він був в лікарні, в мережу злили фото документів зі справи, де Михайло Єфремов визнав провину під підпис його адвоката Ельмана Пашаєва.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти