StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

64-річний Шон Пенн закрутив роман із 20-річною молдавською моделлю

9 вересня 2024, 23:51
664
Пару за пристрасними поцілунками заскочили папараці під час прогулянки.
Шон Пенн
Шон Пенн новини - у Шона Пенна роман з Валерією Ніковою / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Американський актор, режисер і громадський діяч Шон Пенн на своєму віку перебував у стосунках із багатьма красивими і відомими жінками - Мадонною, Шарліз Терон, Робін Райт, Сьюзан Сарандон тощо. З квітня 2022 року він - офіційно холостяк.

Близько року Пенн зустрічався з українською акторкою Ольгою Коротяєвою, але в червні 2024 року стало відомо, що актор знову самотній. Втім, довго нудьгувати він не звик.

Так видання Page Six повідомляє, що Шон Пенн знайшов собі нове захоплення - молдавську модель і акторку Валерію Нікову. Дівчині всього 20 років - її зоряний шанувальник втричі старший за неї.

відео дня

Папараці підловили Пенна і Нікову під час прогулянки Мадридом, Іспанія. Пара була так захоплена одне одним, що не стримувала на публіці почуттів - пристрасно обіймалася і цілувалася.

Валерія Нікова
Валерія Нікова - нове романтичне захоплення Шона Пенна / instagram.com/valerianicov

Хто такий Шон Пенн?

Шон Джастін Пенн - американський актор, кінорежисер, сценарист і продюсер. Лауреат премій "Оскар" за головні ролі у фільмах "Таємнича річка" і "Гарві Мілк", повідомляє "Вікіпедія".

Голлівуд - останні новини:

Раніше стало відомо, що гурт Linkin Park знайшов заміну Честеру Беннінгтону через 7 років після його смерті. Колектив на чолі з новим солістом вирушає в тур і в листопаді випустить повноцінний альбом.

Також у ЗМІ розкрили подробиці заповіту французького актора Алена Делона. Свої заощадження він розділив між трьома дітьми, з якими за життя у нього були складні стосунки.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти