StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

59-річна зірка "Друзів" назвала саму марну б'юті-процедуру

19 жовтня 2023, 23:08
441
Кортні Кокс зізналася, що дуже шкодує, що піддалася тиску громадськості.
Кортні Кокс
Кортні Кокс назвала процедуру краси про яку шкодує найбільше / колаж: Главред, фото: instagram.com/courteneycoxofficial

59-річна акторка, зірка серіалу "Друзі" і кінофраншизи "Крик" Кортні Кокс виглядає так, ніби розкрила секрет вічної молодості. Заняття спортом і доглядова косметика дозволяють артистці тримати себе у формі.

На жаль, так було не завжди. Після зйомок в "Друзях" Кокс, в спробах зберегти привабливість, захопилася б'юті-процедурами, через які вона перетворилася в комічну копію себе.

"У цій індустрії так багато тиску щодо того, що потрібно залишатися молодою, що як тільки ти починаєш, це перетворюється в якийсь ефект доміно і ти весь час робиш ще", - зізналася акторка в інтерв'ю для журналу Woman. Слова Кортні цитує видання Daily Mail.

відео дня

Також вона розповіла, яка процедура на її погляд стала її найгіршим рішенням. Це - філери, які зробили обличчя більш фактурним, але все ж сильно змінили її зовнішній вигляд. Ін'єкції Кокс розчинила в 2017 році, і з тих пір стала адептом натурального старіння.

"Про що я шкодую найбільше, так це про філери. Це було абсолютним марнуванням часу, і мені шкода, що я піддалася тиску і стала це робити", - зазначила Кортні.

Раніше всесвітньо відомий актор і зірка блокбастерів Майкл Кейн оголосив про закінчення кар'єри. 90-річний артист переконаний, що вже зіграв свої найкращі ролі.

Також стало відомо, що український режисер Таня Муіньо зняла кліп для Ленні Кравіца. Більшу частину хронометражу американська зірка був у кадрі оголеним.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти