StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

30-річна подруга 83-річного Аль Пачіно вперше показала обличчя їхнього сина

6 березня 2024, 12:33
Нур Альфаллах зізналася, як гра в шахи під час пандемії призвела до появи її первістка.
Нур Альфаллах, Аль Пачино
Нур Альфаллах та Аль Пачіно - який вигляд має син пари / колаж: Главред, фото: instagram.com/nooralfallah, ua.depositphotos.com

83-річний американський актор Аль Пачіно і 30-річна режисерка Нур Альфаллах зустрічалися з весни 2022 року, а на початку літа 2023 року у пари народився син Роман. Артист не був до кінця впевнений у своєму батьківстві, але після ДНК-тесту і суду про опіку, в якому було врегульовано питання про догляд і виховання малюка, прийняв дитину.

І хоч стосунки між батьками Романа складні, вони підтримують зв'язок, адже живуть по сусідству, і Пачіно завжди трепетно ставився до всіх своїх нащадків.

Нещодавно Альфаллах взяла участь у зйомці Vogue Arabia і вперше показала світу обличчя Романа Пачіно. А також розкрила подробиці роману з легендарним актором.

відео дня

Нур Альфаллах і Аль Пачіно познайомилися на вечірці, але не підтримували зв'язок. Потім, коли почалася пандемія, вони з'ясували, що живуть по сусідству, і між ними зав'язалося спілкування. Режисерка називає себе "старою душею", тому в неї не було забобонів щодо віку нового друга. "Я думала, що це круто. Я думала: "Вау, це Аль Пачіно". Я ходила в кіношколу, тому знала, хто він. Він дуже талановита й унікальна людина. Але я аж ніяк не думала: "О, одного разу він стане батьком мого сина". Ми почали проводити кожен день разом за грою в шахи та переглядом фільмів. Я думаю, це просто стало чимось більшим", - розповідає молода мама.

Альфаллах зізнається, що насолоджується материнством: "Це більше, ніж я коли-небудь могла собі уявити. Роман став найбільшим подарунком від Бога, в тисячу разів кращим, ніж я могла б подумати".

Особисте життя Аль Пачіно

Попри те, що Аль Пачіно говорить про своє особисте життя мало, а частіше намагається його навіть приховати, статусу голлівудського ловеласа він не втрачає навіть у своєму елегантному віці. Актор ніколи не був одружений, і мав безліч романів - з Джилл Клейберг, Дайан Кітон, Мартою Келлер, Кетлін Квінлан,Тьюсдей Велд, Деброю Вінгер, Мішель Пфайффер, Беверлі Д'Анджело, Люсілою Сола, Яною Террант, Ліндалл Гоббс, Кім Бесінгер тощо. У Аль Пачіно четверо дітей, які, за його словами, "найкраще, що з ним траплялося" - Джулія Марія Пачіно (1989), Антон Джеймс та Олівія Роуз Пачіно (2001), Роман Пачіно (2023).

Раніше нова дівчина Бреда Пітта, фітнес-тренерка Інес де Рамон, показала публічно подарунок від актора. Пара разом з листопада 2022 року, але лише нещодавно офіційно підтвердила стосунки.

Також ексчоловік Брітні Спірс Сем Асгарі відреагував на її конфлікт із Джастіном Тімберлейком, якого співачка звинуватила у своїх мемуарах у примусі до аборту, коли вони зустрічалися на початку двохтисячних.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти