StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

22-річна фаворитка Меладзе посміялася над тим, що розбила його з Брежнєвою сім'ю

6 лютого 2024, 13:46
Софія Тарасова намагається переконати всіх, що Меладзе працював із нею виключно через велику любов до мистецтва.
Софія Тарасова, Костянтин Меладзе
Софія Тарасова заперечує, що у неї був роман з Костянтином Меладзе / колаж: Главред, фото: instagram.com/sofia_tarasova, instagram.com/meladzemusic

У вересні 2023 року Костянтин Меладзе випустив романтичну пісню з учасницею ВІА Гри Софією Тарасовою. На тлі чуток про розлучення музичного продюсера зі співачкою Вірою Брежнєвою (які виявилися правдою), у новому треку багато хто побачив натяк на роман між 22-річною Тарасовою і 60-річним Меладзе.

У світських колах усі давно переконані, що саме Софія вкрала музиканта із сім'ї - він, як натура захоплива, побачив у молодій дівчині перспективний проєкт, якому вирішив віддати і душу, і тіло. Тож не дивно, що Брежнєвій це могло не припасти до душі.

Віра і Костянтин причини свого розлучення не афішують, що лише більше переконує багатьох у провині Тарасової. Артистка вирішила виправдатися, мовляв вона сама - жертва злостивців, а Меладзе допомагав їй винятково з доброти душевної.

відео дня

"Нас нічого не пов'язує, крім музики. Не знаю, якою божевільною людиною треба бути, щоб вірити в новини про наш роман. У нас велика різниця у віці. Для мене він - талановитий і геніальний композитор. Мені пощастило працювати з ним. Він дав мені те, чого б я не отримала в інших продюсерських проєктах. Коли людина недалека, то єдине виправдання, яке вона може знайти в усьому цьому, - що в нас усе за гроші або через ліжко. Тому шкода, коли люди так думають. Мені смішно, коли мені пишуть, що я розбила сім'ю Кості", - заявила вона у своєму недавньому інтерв'ю.

Раніше стало відомо, що 41-річна зірка "Дизель Шоу", українська акторка і комік Вікторія Булітко вперше виходить заміж. У День свого народження вона отримала пропозицію руки і серця від свого бойфренда.

Також дружина боксера Олександра Усика показала новонароджену доньку і розкрила подробиці пологів. Катерина зізналася, що була абсолютно одна у важливий для сім'ї день.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти