StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

20-річний син покійного Ігоря Пелиха захищає Україну в гарячій точці

30 липня 2022, 22:39
Шоумен би пишався своїм первістком, адже він бореться за незалежність нашої країни.
Іван Пелих
Син Ігоря Пелиха Іван служить у ЗСУ на передовій / instagram.com/ivanpelykh

Ведучий, журналіст, шоумен і громадський діяч Ігор Пелих трагічно загинув у травні 2009 року. Це був великий удар для українського шоу-бізнесу та культури.

Він, нарівні з Кузьмою Скрябіним, був одним з яскравих популяризаторів української ідеї, і людиною, для якої доля рідної країни була гідною метою, щоб за неї боротися.

Його старший син, Іван Пелих, не вдарив в бруд обличчям і не зрадив пам'ять батька. 20-річний молодий чоловік пішов служити ЗСУ і захищати Україну від ра**истського окупанта.

відео дня

У складі Першої інтернаціональної роти спеціального призначення Пелих воює на Донбасі. Він хоробро відстоює Україну разом з побратимами з усього світу - Грузії, Білорусі, США, Канади, Швеції, Франції, Британії, Тайваню, Нової Зеландії та ін.

Своїми роздумами про те, як війна змінює людей, український захисник поділився на своїй сторінці в Instagram: "Одне діло читати про війну в новинах чи телеграм каналах, а інше це побути тут, тоді просто по погляду розумієш була людина на "0" чи ні. Війна дуже змінює людей зсередини, і навіть коли на пару днів назад вибираєшся в "цивілізацію", розумієш, що ти вже не такий, яким звідси їхав. В будь-якому випадку це лише початок, ще багато р**нявих танків/бтрів/піхоти і тд. чекають свого знищення, і ми будем сумлінно допомогати їм слідувати за кораблем".

читайте також"Так і не встигла пожити для себе": Іван Ганзера розповів про сестру в російському полоні

Раніше грузинський актор і естрадний співак, Заслужений артист України Вахтанг Кікабідзе назвав війну геноцидом українського народу, а Зеленського "справжнім мужиком".

Український музикант і актор Сергій Бабкін піддавався критиці за те, що покинув Україну під час повномасштабної війни. Артист пояснив, чому опинився за кордоном.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти