StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

16-річний син Макконахі став справжнім красенем та будує кар'єру в кіно

9 вересня 2024, 02:30
543
Леві Алвес Макконахі вже отримав свою першу велику роль, чим дуже порадував батька.
Меттью Макконахі з сім'єю
Меттью Макконахі діти - який вигляд має старший син Меттью Макконахі Леві / колаж: Главред, фото: instagram.com/levimcconaughey

Американський актор Меттью Макконахі - батько трьох дітей. Разом із бразильською моделлю Камілою Алвес він виховує сина Леві (народився 7 липня 2008 року), доньку Віду (народилася 3 січня 2010 року) і сина Лівінгстона (народився 28 грудня 2012 року).

Днями стало відомо, що Леві, первісток Макконахі та Алвес, ухвалив рішення піти по стопах батька, і починає власну акторську кар'єру. Дуже скоро 16-річний хлопець з'явиться на екранах у фільмі "Шлях хлопчика-воїна" (Way of the Warrior Kid), де його колегою стане відомий актор Кріс Пратт.

Про це повідомляє видання People. Також вони опублікували серію знімків зі знімального майданчика майбутнього фільму з Леві Алвес Макконахі.

відео дня

У кадр потрапив актор-початківець і його зірковий батько. Макконахі-старший підтримує прагнення сина побудувати кар'єру в кіно, у зв'язку з чим і приїхав на майданчик до хлопця. Варто зазначити, що Леві росте дуже привабливим юнаком - він узяв від своїх батьків найкращі риси.

Хто такий Меттью Макконахі

Меттью Макконахі - американський актор і продюсер. За даними Вікіпедії, спочатку зарекомендувавши себе як актор, в основному, комедійного амплуа, у другому десятилітті XXI століття Макконахі перейшов до великих драматичних ролей, удостоївшись низки нагород і позитивних відгуків від кінопреси за картини "Лінкольн для адвоката", "Мад", "Кілер Джо", "Супер Майк", "Інтерстеллар" і "Джентльмени".

Голлівуд - останні новини:

Раніше 68-річного Мела Гібсона папараці "спіймали" з подругою, яка молодша за п'ятьох із його дев'яти дітей, письменницею Розаліндою Росс. Познайомилася пара 10 років тому, коли дівчині було 24 роки.

Також пуерто-риканський співак Рікі Мартін показав рідкісні фото малюків від екс-чоловіка. Під час розлучення зі шведсько-сирійським художником Джваном Йосефом опіка над їхніми спільними дітьми була порівну розділена.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти