StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

15-річна красуня-донька Кошового з'явилася в незвичайному дорослому образі

28 грудня 2023, 22:59
Варвара Кошова приміряла лук в стилі ділової жінки, який несподівано перетворив дівчину.
Варвара Кошова
Варвара Кошова показала свіжі фото в елегантному луці / колаж: Главред, фото: instagram.com/kosshevayaa

Старша донька українського коміка і шоумена Євгена Кошового, 15-річна Варвара Кошова вкрай рідко публікує свіжі фото в своєму блозі в Instagram. Однак до Нового року юна спадкоємиця приготувала для підписників незвичайний подарунок.

Варя знялася у фотосесії в дорослому образі. Обійшлося без відвертості - вельветовий брючний костюм, стильні чобітки, легкий макіяж. Варто відзначити, що такий стриманий, строгий лук дуже до лиця молодій дівчині.

Знімки, виконані в чорно-білих тонах, Кошова-молодша залишила без коментарів. Зате шанувальники буквально засипали її в блозі компліментами.

відео дня

Портретні знімки в професійній студії виглядають, як портфоліо починаючої моделі. Поки Варвара остаточно не визначилася, чи хоче вона пов'язувати своє доросле життя зі світом шоу-бізнесу. У різні роки дівчина брала участь в різних телевізійних шоу: "Розсміши коміка", "Голос. Діти" та ін. ймовірно, Кошовій захочеться також спробувати свої сили в світі фешн.

Варвара Кошова
Варвара Кошова показала свіжі фото в елегантному луці / колаж: Главред, фото: instagram.com/kosshevayaa

Раніше інсайдер з близького оточення колишнього чоловіка Ані Лорак розповів, чому могли розійтися Реус і Налчаджиоглу. Пара посварилася через чотири місяці після весілля.

Також блогер-пліткар Беспалов припустив, що фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна знаходиться на межі розлучення з чоловіком, креативним директором і гітаристом Валом Бебко. Представник артистів прокоментував ці чутки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти