StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Синдром Ані Лорак: чому могли розійтися Реус і Налчаджиоглу

28 грудня 2023, 14:31
Через чотири місяці після шлюбу між молодятами пробігла чорна кішка. Інсайдер розповів, яке відношення до цього могла мати Ані Лорак.
Мурат Налчаджіоглу, Лілія Реус
Мурат Налчаджиоглу і Лілія Реус - інсайдер розповів ймовірну причину розставання / колаж: Главред, фото: instagram.com/muratnalca

Турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу був одружений на співачці українського походження Ані Лорак з 2009 по 2019 роки. Розлучення пари здавалося раптовим для преси, причини розставання колишнє подружжя так і не назвало, хоча артистка і натякала, що вірність чоловіка була далека від бездоганної.

Джерело з близького оточення Мурата розповіло Oboz.ua, що могло підштовхнути його шлюб з Лорак до обриву, та як це вплинуло на відносини бізнесмена з новою дружиною, українською візажисткою Лілією Реус.

Так не останню роль в невдачах обох шлюбів Налчаджиоглу зіграла його сім'я, стверджує інсайдер. До жінок Мурата ніколи не ставилися серйозно - Лорак вони відверто нехтували, а з Реус навіть не стали знайомитися (Лілія перебувала з Муратом три роки в романтичних відносинах і 4 місяці в шлюбі - прим. редактора).

відео дня

"Батьки Мурата ніколи не сприймали Лорак серйозно і навіть не вважали її дружиною сина. Вони ставилися до неї як до іграшки, з якою не нудно, тому що зірка і при грошах", - зазначає інформатор.

Крім того Налчаджиоглу, ймовірно, все ще звертається за фінансовою підтримкою до своєї сім'ї. Сам бізнесмен з легкістю заробляє гроші, але накопичувати і примножувати їх йому не вдається. "Він вміє знаходити впливових друзів з вищого світу з великими грошима. Входить в елітну тусовку в Туреччині за рахунок батьків, які трохи вище середнього класу. Мурат вміє заробляти, але не вміє масштабувати заробітки і накопичувати. Сім'я Мурата має гроші, а сам Мурат заробляє чисто на "потусити", - розповіло джерело.

Ймовірно, горді українки були незадоволені такою атмосферою у родині, що могло спричинити розкол у відносинах з Налчаджиоглу.

Раніше український шоумен Володимир Остапчук підтвердив, що одружився втретє. Також він натякнув, що скоро разом зі своєю молодою дружиною, журналісткою Катериною Полтавською, відсвяткує першу річницю.

Також стало відомо, що Ірині Білик зробили пропозицію руки і серця на Різдво. Про це розповіла сама співачка в бесіді з шанувальниками про незвичайні подарунки на зимові свята.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти