Надія Бабкіна в комі і на апараті вентиляції легенів

7 квітня 2020, 01:22
Надія Бабкіна в важкому стані в стані коми. Лікарі роблять все, що в їх силах.
Надія Бабкіна
Надія Бабкіна / Instagram

Надія Бабкіна введена в штучну кому після госпіталізації, повідомляє Московский Комсомолец з посиланням на свої джерела в медичних колах, які займаються лікуванням Бабкіної.

"За нашими даними, Бабкіну ввели у штучну кому. Тести на коронавірус у неї при цьому негативні", - йдеться в повідомленні.

Твердження Євгенія Гора не зовсім точні - у Бабкіної діагностували обширну двосторонню пневмонію і терміново госпіталізували ще 1 квітня.

відео дня

"Все дуже складно, прикордонне положення, її ввели у штучну кому", - повідомили джерела виданню.читайте такожЗцілений "російським духом" Лещенко показав "білих чоловічків" в Росії

За їх словами, два аналізи на коронавірус дали негативний результат, однак клінічна картина хвороби при цьому "абсолютно коронавірусна".

Джерело видання наполягає на тому, що медики припускають мутацію коронавіруса, оскільки вже знайшли близько 900 різних ланцюжків COVID-19, що успішно мутують.

Сім'я Бабкіної заперечує контакт з коронавирусними хворими. В стан медикаментозної коми, лікарі вирішили ввести Бабкіну для більш ефективної роботи апарату штучної вентиляції легенів (ШВЛ), який застосовується при діагнозі важкої пневмонії.

"Просто щоб уві сні не совалася і не збивала трубку апарата, яка повинна знаходитися в нерухомому стані. В принципі, з нею все добре, і сподіваємося, що буде добре", - оголосив джерело.

Лікарі оцінили стан Бабкіної як важкий, але стабільний з позитивною динамікою.

Вони передбачають "велику імовірність" благополучного одужання.

Напередодні ввечері 6 квітня стало відомо, що Надія Бабкіна була терміново госпіталізована з підозрою на коронавірус в Москві.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти