StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

-10 кг до кінця літа: Наталія Могилевська розповіла, як хоче змінитися

18 червня 2021, 18:44оновлено 19 червня 2021, 15:52
Могилевська схудла та не планує зупинятися. Співачка розкрила свою мету під час схуднення.
Могилевська до кінця літа хоче позбутися десяти кілограмів ваги
Наталія Могилевська до кінця літа хоче позбутися десяти кілограмів ваги / УНІАН

Українська співачка, продюсер та переможниця шоу Танці з зірками на телеканалі 1+1 Наталія Могилевська поділилася, що її мета під час схуднення – до кінця літа позбутися десяти кілограмів.

Виконавиця на своїй сторінці в Instagram зазначила, що під час схуднення раціон необхідно підбирати індивідуально, оскільки він залежить від стану організму.

"...тип харчування, кратність харчування та структура раціону безпосередньо залежать від результатів обстеження, гормонів, рівня фізичної активності, віку...", – підкреслила Могилевська.

відео дня

На думку співачки, якщо хтось із пари дотримується правильного харчування, дуже важливо, щоб так само харчувалася і друга половинка.

"Ви цікавитеся, які чоловіки подобаються мені? Коли я його люблю, мені все одно як виглядає мій чоловік, але для мене найстрашніше не це. Якщо я перебуваю на ПХ, А він приходить додому та дістає шматок м'яса, потім торт, потім заїдає морозивом під келих вина та у фіналі закурює сигарету, то мені дуже важко утримуватися на здоровому харчуванні...", – зазначила артистка.

Нагадаємо, наприкінці травня Наталія Могилевська поскаржилася, що набрала десять кілограмів. Співачку тренує Аніта Луценко. Виконавиця заклалася з тренером, що до 26 червня позбудеться чотирьох кілограмів ваги. У разі програшу Могилевська повинна наголо побрити голову.

На початку червня співачка важила 76,5, а у середині місяця – 75 кг.

Довідка. Наталія Могилевська перемогла у шоу Танці з зірками у 2017 році. Виконавиця виступала в парі з танцюристом Ігорем Кузьменком.

Шоу Танці з зірками можна подивитися на сайті 1+1 video.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти