Трансляція 1/4 фіналу ЧС з волейболу на каналі УНІАН: 7 вересня матч Україна – Словенія

7 вересня 2022, 17:28
Початок гри о 22:00 за київським часом. До перегляду буде доступна гра між командами Італії та Франції.
волейбол
Волейбольний м'яч / Pixabay/JeppeSmedNielsen

У середу, 7 вересня, телеканал УНІАН транслюватиме матч 1/4 фіналу чоловічого Чемпіонату світу з волейболу, в якому зіграють збірні України та Словенії. Початок гри о 22:00 за київським часом. Крім цього, о 18:30 до перегляду буде доступна гра між командами Італії та Франції.

Окрім безкоштовної трансляції на ТБ, глядачі зможуть долучитися до перегляду у вільному доступі на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ, що є партнерським проєктом Київстар та 1+1 media.

Перемога українців у попередньому матчі з Нідерландами, що пройшов 5 вересня з рахунком 3:0, дозволила нашій збірній вперше у своїй історії потрапити до чвертьфіналу Чемпіонату світу з чоловічого волейболу.

відео дня

Цей матч викликав великий резонанс серед українських глядачів. Так, частка перегляду згідно з даними Київстар ТБ склала 1,6%, що в чотири рази вище добової частки каналу та майже в сім раз – середньої місячної частки слоту за серпень.

До слова, у 1998 році Україна вже брала участь у ЧС з чоловічого волейболу. Тоді українська збірна посіла 10-е місце з 24 збірних.

Переможець сьогоднішнього матчу Україна – Словенія отримає можливість вийти у півфінал Чемпіонату світу 2022 з волейболу. Тож віримо в українську збірну та бажаємо успішної гри!

Нагадуємо, що ексклюзивним транслятором Чемпіонату світу з волейболу серед чоловіків є загальнонаціональний телеканал УНІАН, що входить до складу 1+1 media. З відповідною пропозицією до 1+1 media звернулася польська телевізійна група Polsat, що володіє правами на трансляцію. Такі права передані медіахолдингу на безоплатній основі.

Дані платформи онлайн-телебачення Київстар ТБ

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти