Стало відомо, що сказав Шевченко перед переможним голом Довбика у ворота шведів

30 червня 2021, 09:27оновлено 2 липня 2021, 11:19
Українцям вдалося забити переможний гол на останніх хвилинах овертайму. Захисник збірної Микола Матвієнко розкрив, як головний тренер мотивував футболістів.
Андрій Шевченко
Андрій Шевченко підбадьорював українців під час матчу проти шведів/ Фото Reuters

Захисник збірної України Микола Матвієнко розповів, що головний тренер української команди Андрій Шевченко у матчі 1/8 фіналу Євро-2020 проти Швеції підбадьорював гравців, зазначаючи, що суперник втомився більше, ніж вони. В результаті українцям вдалося забити переможний гол на останніх хвилинах додаткового часу.

"Від Шевченка в овертаймі постійно звучала фраза, що вони втомилися більше, ніж ми. Були мотиваційні слова", - поділився Матвієнко після матчу, передає Obozrevatel.

Футболіст Шахтаря додав, що збірна України вирішила присвятити перемогу форварду Динамо Артему Беседіну, який постраждав на початку овертайму після зіткнення з гравцем збірної Швеції.

читайте також"Виходили, як на війну": Зінченко поділився емоціями після перемоги над шведами на Євро-2020Зазначимо, центральний захисник Швеції Маркус Даніельсон пішов прямою ногою та в'їхав бутсою в коліно нападнику України Артему Беседіну, який якраз вийшов на поле. Спочатку головний арбітр матчу Даніеле Орсато спочатку показав жовту картку, але після перегляду моменту на відеоповторі скасував своє рішення і показав Даніельсону червону картку.

Бесєдін не зміг продовжити матч, найімовірніше, у нього важка травма. Даніельсон був вилучений з поля, тим самим він подарував перевагу українцям.

"Ця перемога Бесєдіна. Я бачив фотографії, це просто жахливо. Червона картка зіграла ключову роль", - сказав Матвієнко.

Україна пройшла в 1/4 фіналу на Євро-2020 - про що раніше писав Главред:

  • 29 червня збірна України з футболу вперше в історії пробилася до чвертьфіналу чемпіонату Європи. Команда Андрія Шевченка на останніх хвилинах додаткового часу вирвала перемогу над Швецією з рахунком 2:1. За "жовто-синіх" відзначилися Олександр Зінченко та Артем Довбик.
  • В 1/4 фіналу чемпіонату Європи з футболу українські футболісти зустрінуться з командою Англії, яка напередодні на стадіоні Уемблі здолала Німеччину (2:0). Матч Україна-Англія відбудеться в суботу, 3 липня. Початок о 22:00.
  • Президент України Володимир Зеленський привітав збірну України з історичною перемогою в матчі зі шведами, а головний тренер збірної України Андрій Шевченко поділився своїми емоціями та планом на гру.
  • Посол Швеції в Україні Тобіас Тіберг привітав українських футболістів з перемогою в 1/8 фіналу Євро-2020. Дипломат прокоментував перемогу "жовто-синіх" українським патріотичним слоганом -" Слава Україні, героям слава!".
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти