"Спасибі шведу за перемогу": у Мережі жартують над тим, як Швеція протягла Україну до плей-офф Євро

24 червня 2021, 00:08
Завдяки голу на 90+3 хвилині матчу шведа Віктора Клаессона Україна опинилася в 1/8 фіналу чемпіонату Європи з футболу.

1624480834-7042.jpg
У Мережі потішаються над попаданням збірної України в плей-офф Євро-2020 завдяки шведам / NailSclub.com.ua

Збірна України з футболу провела невиразний матч проти команди Австрії. Поразка 0:1 не дозволила команді потрапити безпосередньо до плей-офф Євро-2020, тому нам довелося спостерігати, як подальша доля збірної вирішується в інших матчах. І фортуна посміхнулася українцям - Швеція обіграла Польщу з рахунком 3:2, в результаті чого українська збірна продовжить боротьбу на чемпіонаті Європи.

У словаків після матчу з Іспанією гірша різниця за показниками забитих і пропущених м'ячів, ніж в України (- 5 у словаків і -1 в українців), а поляки програли Швеції. Перемогу швейцарської збірної можна назвати героїчною, тому що переможний гол Віктор Клаессон забив вже в додатковий час – на 90+3 хвилині шведи фактично вивели Україну до 1/8 фіналу.

відео дня

Загалом, завдяки додатковим показникам Україні та перемозі Швеції нашій збірній вдалося потрапити до плей-офф Євро-2021 з третього місця у групі.

Іронія долі в тому, що наразі у 1/8 фіналу збірна України, швидше за все, зіграє... зі збірною Швеції!читайте такожУкраїна в плей-офф Євро-2020: з ким і коли зіграють підопічні Шевченка

Користувачі Мережі потішаються над тим, що завдяки шведам українська збірна потрапила до 1/8 фіналу Євро-2020. Пропонуємо вашій увазі кращі меми вечора.


Нагадаємо, збірну України з виходом у плей-офф чемпіонату Європи з футболу привітав і президент Володимир Зеленський. Глава держави назвав потрапляння української команди до 1/8 фіналу вдалим, але закономірним результатом, і побажав національній збірній показати крутий футбол.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти