"Покажете крутий футбол": Зеленський привітав збірну України з виходом до 1/8 фіналу Євро-2020

23 червня 2021, 22:04
Футбольна фортуна повернула борги збірній України, тому вихід до плей-офф цілком заслужений, сказав Володимир Зеленський.
Форма збірної Україні вміє шокувати-Зеленський
Зеленський згадав про несправедливість щодо збірної України в матчі з Англією на Євро-2020 / instagram.com/zelenskiy_official

Збірна України з футболу вперше в історії вийшла з групового етапу чемпіонату Європи. Безліч разів фортуна була несправедлива по відношенню до української команди, але наразі вона вирішила повернути борг. Тому команда цілком заслужено опинилася в плей-офф. Відтепер треба показати справжній і крутий футбол в 1/8 фіналу. Про це заявив президент України Володимир Зеленський.

"Здається, футбольна фортуна повернула нам борг за всі рази, коли вона була до нас несправедливою. Згадати хоча б незарахований гол у ворота Англії на Євро-2012. Тому сьогодні ми проходимо далі не без частки везіння, але точно - заслужено", - написав гарант у своєму Telegram-каналі.

Глава держави підтримав національну збірну і побажав гравцям показати по-справжньому крутий футбол вже на стадії 1/8 фіналу турніру.

'Покажете крутий футбол': Зеленський привітав збірну України з виходом до 1/8 фіналу Євро-2020

читайте такожЛідера збірної України Андрій Ярмоленко визнано одним з кращих гравців Євро-2020

"У наших хлопців з'являється шанс довести, що весь цей час ми просто розминалися. І я впевнений, що в 1/8 ви покажете свій справжній, крутий футбол, до якого всі ми звикли. Віримо в вас! Віримо в команду! Віримо в Україну!"- підкреслив Володимир Зеленський.

Вихід збірної України до плей-офф Євро-2020

Збірна України у третьому матчі на Євро-2020 поступилася команді Австрії з рахунком 0:1. Півзахисник австрійців Крістоф Баумгартнер на 21-й хвилині забив гол у ворота української збірної, який за підсумком став єдиним точним пострілом двох команд за весь матч.

Однак завдяки результатам у групі Е – Іспанія декласувала Словаччину з рахунками 5:0 і перемозі Швеції на останніх хвилинах матчу над Польщею – збірна України здобула перевагу за додатковими показниками і вийшла до 1/8 фіналу Євро-2020 з третього місця.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти