"З росіянами сидіти не будемо": в РФ істерять після відмови Цвєтова від спільного фото на Паралімпіаді

31 серпня 2021, 10:40оновлено 31 серпня 2021, 13:13
В Україні нібито "вселяють ненависть" по відношенню до РФ, каже Світлана Журова.
Квітів, Паралімпіада
Ігор Цвєтов / mynewsonline24.ru

У Росії гостро відреагували на відмову українського бігуна з ДЦБ Ігоря Цвєтова від спільного фото з росіянами на Паралімпіаді в Токіо.

"Спортсмени - заручники! Заручники ідіотів, які приймають рішення в керівництві спорту України", — заявив російський коментатор Дмитро Губернієв, пише sport-express.ru.

Він стверджує, що на відкритті Паралімпіади нібито була ситуація, коли спортсмени з РФ чули сигнал з боку керівника Паралімпійського комітету України: "Хлопці, відпочиваємо, з росіянами сидіти не будемо".

Глава ПКР Павло Рожков заявив про те, що завжди підтримував український спорт, а в Україні його внесли до списку "ворогів держави": "Тому якщо люди ідіоти, можна їм тільки у відповідь посміятися".

"Українських спортсменів просто накачали, - вважає депутат Держдуми РФ Світлана Журова. - Вони розуміють, що зароблять свої дивіденди. Згадайте, якого року народження ці спортсмени. Їх нічого не пов'язує з Росією - так, як старше покоління. Чекати від цих людей чогось іншого не варто, бо їм вже 20 років вселяють ненависть до нашої країни. Якщо політики тиснуть на спортсменів, то що вони будуть робити?".

На її переконання, в Україні на спортсменів нібито "чекають санкції".

"У кожного спортсмена своя мотивація, коли він здійснює подібну дію. Це навіть не політизація, а просто була прокачування. Люди вважають, що це не політика, а позиція, яку вони висловлюють. Але спортсмен таким чином проявляє неповагу! Паралімпійський комітет повинен обмежити подібні дії, це просто ненормально!",- додала Журова.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українська збірна на Паралімпіаді - 2020 в Токіо поповнила медальний залік і потрапила до п'ятірки лідерів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти