Пор'є переміг Макгрегора в головному бою турніру UFC 257

24 січня 2021, 08:18
Американець виграв технічним нокаутом у другому раунді.
Порье, Макгрегор
Макгрегор вперше програв достроково / Фото Reuters

Американський боєць змішаного стилю (ММА) Дастін Порье переміг колишнього чемпіона UFC у двох вагових категоріях ірландця Конора Макгрегора в головному бою турніру Абсолютного бійцівського чемпіонату (UFC) 257.

Пор'є переміг технічним нокаутом у другому раунді, передає UFC в Twitter.

Бій у легкій вазі не мав титульного статусу, проте, за словами президента UFC Дэйни Уайта, переможець поєдинку вважатиметься претендентом на чемпіонський пояс, яким володіє Хабіб Нурмагомедов.

Для Пор'є це 27-а перемога в професійній кар'єрі при шести поразках. Макгрегор програв п'ятий бій з 27, але вперше він програв достроково.

Бій пройшов на Бійцівському острові в Абу-Дабі. Зазначимо, змагання вперше з березня 2020 року відбулися у присутності глядачів.

Пор'є-Макгрегор бій 2021 онлайн трансляція:

Після перемоги над Конором американець Пор'є заявив: "Якщо Хабіб не повернеться, то значить ми з Конором - кращі. Це був титульний бій. Хабіб пішов, але він повинен був залишити пояс. Я - чемпіон!".

Як повідомляв Главред, російський боєць змішаних єдиноборств Хабіб Нурмагомедов оголосив про завершення кар'єри після переможного бою з американцем Джастіном Гетжі на турнірі Абсолютного бійцівського чемпіонату (UFC) 254.

Нагадаємо:

  • 31 жовтня на "Уемблі арені" в Лондоні пройшов бій між абсолютним чемпіоном світу Олександром Усиком і британським боксером Дереком Чісорою в суперважкій вазі.
  • Нокауту не дочекалися, але перемогу отримав український боксер: Усик переміг Чісору за очками: 117-112, 115-113, 115-113.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти