StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Уже цієї неділі на телеканалі ТЕТ відбудеться премʼєра спешл-епізоду шоу "Song of my life"

22 листопада 2022, 12:35
шоу Song of my life

27 листопада, в неділю, о 21:00 на телеканалі ТЕТ відбудеться премʼєра спеціального епізоду найпопулярнішого форматного шоу Фінляндії "Song of my life" ("Пісня мого життя"). Під час випуску, присвяченому Україні, співачка та тренерка "Голосу країни" DOROFEEVA, ведучий 1+1 Тімур Мірошниченко, лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя та подружжя спортсменів, які є національною гордістю, — Михайло Романчук та Марина Бех, розповідатимуть історії, пов’язані з переломними моментами в їхньому житті. За правилами проєкту, зірки мають "заплутати" одне одного своїми розповідями, та, водночас, відгадати, кому належить вибір тієї чи іншої пісні, які лунатимуть наживо.

Організатори розповідають, що це не просто знакові пісні для героїв шоу, а та музика, яка допомагає усім українцям триматися в такий непростий час.

"Унікальність цього шоу в тому, що пісні пов’язані з історіями самих героїв. Це не просто композиції, які подобаються нам, як учасникам, це пісні, які стосуються переломних моментів у житті кожного з нас. Привідкриємо таємниці, що пісня, яку ми обрали, про наше подружнє життя, про ті труднощі, з яким нам доводиться зіштовхуватися на шляху", — розповіли Михайло Романчук та Марина Бех.

відео дня
шоу Song of my life

Обрані пісні, про які за правилами шоу ніхто не знатиме достеменно та які намагатимуться відгати гості разом з глядачами, виконуватимуть наживо популярні українські артисти KOLA та LAUD.

Сам епізод – спільна розробка фінського продакшн Yellow Film & TV та українських медіакомпаній 1+1 media і FILM.UA Group. Випуск транслюватиметься на телеканалі ТЕТ, поки 1+1 виконує важливу місію – спільно з іншими телеканалами забезпечує мовлення національного марафону "Єдині новини". Крім цього, долучитися до перегляду можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ і в YouTube FILM.UA.

"Говорити про Україну, розповідати правду з таких майданчиків — це дуже важливо. Сьогодні ми маємо кричати та розповідати про війну скрізь, бо, звісно, що не всі знають, що насправді відбувається і в якій кількості. Я дуже рада, що маю сьогодні таку можливість — говорити правду людям з інших країн світу. Сподіваюсь, що це допоможе ще більше привернути уваги до України та нарешті закінчити цю війну!", — зазначила співачка KOLA.

Під час ефіру на глядачів чекатимуть спеціальні відеозвернення від фінського військового Антті Куронена, та української волонтерки, військової й фельдшерки Юлії Паєвської, що відома за позивним "Тайра". Антті та Тайра розкажуть про жахіття російської війни в Україні, реалії життя українців у надскладних умовах та необхідність масштабної підтримки з боку усього світу.

Організацією виступів українського епізоду проєкту займалася команда Big Brave Events 1+1 media, режисерами заходу є TRI Directions — Наталія Лисенкова, Наталія Ровенська та Марія Григоращенко, знані своїми постановками для всесвітньо відомих артистів.

Нагадаємо, що 20-го листопада на телеканалі ТЕТ відбувся суперфінал дванадцятого історичного сезону "Голосу країни-12". Під час ефіру зірки світових адаптацій The Voice з інших країн підтримали українців і записали спеціальне відеозвернення для наших глядачів та команди. Переможницею 12-го сезону проєкту стала Марія Квітка.

Довідково:

Song of my life найпопулярніше розважальне шоу Фінляндії, що збирає частку перегляду в понад 40%. Ведуча Катя Стол змушує гостей вечора відкривати свої серця силою музики. Гості вгадують пісні одне одного і водночас відкривають щось нове про себе через пісню свого життя та пов'язану з нею історію. Найкращі артисти виконують пісні наживо у супроводі оркестру. Глядачі разом з гостями можуть відгадувати, хто яку пісню обрав, за допомогою спеціального мобільного застосунку. Дистриб'ютором цього форматного шоу є компанія Armoza Formats.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти