StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Що покаже "1+1 Україна" у переддень Нового року

29 грудня 2022, 20:38
Гострий гумор від Вечірнього Кварталу та об’єднання родин у "Сніданку з 1+1": що покаже "1+1 Україна" у переддень Нового року.
1+1 Україна

Традиційно українці зустрічають зимові свята в компанії 1+1. Цього року, починаючи із 24 грудня, глядачі мають змогу побачити свої улюблені проєкти та ведучих на телеканалі "1+1 Україна", який став доступним до перегляду на всіх ОТТ-платформах (Київстар ТБ, MEGOGO, SWEET TV та інші), у мережі оператора супутникового мовлення VIASAT та в усіх кабельних мережах і Т2.

1+1 Україна

Традиційно розпочне ранок останнього дня 2022 року "Сніданок з 1+1" - проєкт, який став точкою опори для мільйонів українців та під час повномасштабного вторгнення не припиняв виробництво. Спеціальний новорічний ефір "Сніданку з 1+1" триватиме в ефірі "1+1 Україна" три години - з 8:00 до 11:00.

1+1 Україна

"Де б ви не були, скільки б кілометрів нас не розділяли – ми будемо з вами", - наголошують творці. "Сніданок з 1+1" підготував для українців спеціальний ефір, присвячений зв’язку із рідними – цінності, яка стала ключовою для кожного українця цього року. Глядачам покажуть неймовірні історії пошуку близьких, об’єднання родин та героїчних подвигів українців.

відео дня
1+1 Україна

Зіркові гості ефіру Віра Кекелія, гурт KOZAK system завітають у гості до студії "Сніданку з 1+1" зі своїми музичними номерами. А відомий відомий композитор та піаніст-віртуоз Євген Хмара супроводжуватиме весь ефір музично.

Спеціальними запрошеними гостями стануть Олексій Арестович, Віталій Кім і героїчна Тайра. В святковому ефірі готуватимемо і новорічну страву під керівництвом Руслана Сенічкіна.

1+1 Україна

В кінці ефіру ведучі запросять глядачів загадати одне єдине бажання, яке об’єднує українців у цей святковий день.

Вечірній квартал

31 грудня о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна" відбудеться святкова прем’єра: випуск новорічного "Вечірнього Кварталу".

На сцену вийдуть актори "Вечірнього Кварталу" та акторки "Жіночого Кварталу" в форматі єдиного концерту. На глядачів очікує злободенний гумор про війну та реалії нашого сьогодення, а також ексклюзивні номери від запрошених зірок з піснями, які наразі супроводжують наше життя. На глядачів очікують музичні виступи ROXOLANA, Артема Пивоварова, гурту "Антитіла".

1+1 Україна

Як зазвичай, актори "Вечірнього Кварталу" перевтілюватимуться у героїв нашого часу. Останні пів року всі цитують прогнози та передбачення очільника української розвідки Кирила Буданова. Але Новий рік – це таке свято, коли навіть Буданов стає звичайним чоловіком та татком, і перевдягається вдома у Святого Миколая, щоби привітати свого сина зі святами. Чи вдасться очільнику розвідки, у якого перевтілиться Юрій Великий, здивувати свого сина – дивіться вже у новорічну ніч.

Також запрошеним актором "Новорічного "Вечірнього Кварталу" стане Народний артист України Станіслав Боклан. У своєму монолозі він запропонує українцям пофантазувати і уявити, яким чудовим може бути світ без агресора. Також не обійдеться і без військово-любовних номерів, які покажуть у виконанні Тетяни Песик та Валентина Міхієнко.

Попри усі події, гумористи підійматимуть настрій українцям, аби ще раз підкреслити, що ворогові нас не зламати. Адже сміємось – отже перемагаємо!

ТСН

31 грудня о 18:00 ТСН розпочне своє мовлення у Національному марафоні "Єдині новини". На українців чекає спеціальний новорічний випуск новин, який у прямому ефірі пройде із двох студій. Виїзна студія традиційно мовитиме із серця столиці - Софійської площі. Працюватиме у прямому ефірі і студія ТСН, куди завітають гості. Працюватимуть новорічної ночі усі ведучі ТСН – Алла Мазур, Наталя Мосейчук, Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька, Святослав Гринчук, Наталія Островська. Гостями випуску стануть українці, які стали героями 2022 року, а також українські артисти, які поділяться своїми думками напередодні 2023 року та виконають хіти. Зірковими гостями студії стануть Святослав Вакарчук, Тіна Кароль, гурт Антитіла та інші.

Дивіться 31 грудня улюблені проєкти в ефірі телеканалу "1+1 Україна" та ТСН в ефірі Національного марафону "Єдині новини".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти