StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Поки мама "на чілі", донька спить у тумбочці: кадри з шоу "Моя суперродина"

25 жовтня 2023, 16:42
71
Моя суперродина

Третій тиждень реаліті-шоу "Моя суперродина" на телеканалі ТЕТ відкрила безтурботна сім’я Тетяни з Київщини, у яких головне правило – не напрягатись і не напрягати інших.

Господиня дому зустріла гостей у купальнику, чим одразу здивувала дівчат та підкреслила, що сьогодні вона на релаксі – чоловік Євген усе робив: готував, подавав, мив посуд.

"В мене взагалі шок був! Поки чоловік вранці займається дітьми та готує сніданок, мама спить", – обурилася конкурентка Лілія.

"Я ще люблю на сніданок налити шампанського чи вина, особливо в неділю. В суботу до нас приходять гості, ми гуляємо. І коли залишається багато випивки, наступного дня зранку я похмеляюся", – поділилася своєю ранковою рутиною мама "на чілі".

У спальні пари висить дошка, на якій Тетяна записує завдання для чоловіка по дому: прибити полицю, полагодити столик, у самої ж дружини ніяких обов’язків немає. Поки чоловік на роботі, Тетяна присвячує багато часу собі – загоряє, проводить час з подругами робить косметичні процедури та масажі. У пари є своя турагенція, але займається нею чоловік, у Тетяни з роботою не склалося:

"Я почала дивитися вакансії, але все, що я бачила – це до 20 тисяч гривень. Навіть на бензин я витратила би 15, плюс поїсти. Працювати для мене не вигідно".

Найбільше конкуренток обурив підхід до виховання дітей та їхньої безпеки. Доньки їздять в автомобілі без дитячих крісел. Тетяна зізналася, що просто садить їх на руки, бо крісло заважає, а без нього – набагато комфортніше: "Я і сама дуже часто не використовую паски безпеки".

Гостям вдалося поспілкуватися з старшою дочкою Тетяни, яка розповіла, що доглядає за молодшою, коли мама хоче відпочити:

"Вдягаю її, розчісую, це моя сестричка, я їй, як друга мама", – розповіла дев’ятирічна дівчинка.

Але найбільший шок у дівчат стався, коли вони випадково побачили сплячу молодшу доньку Тетяни в тумбочці:

"У мене серце боліло би, якби моя дитина спала в тумбочці. Я взагалі не побачила якогось піклування про доньку", – прокоментувала Лілія.

Свій підхід до виховання дітей Тетяна пояснила:

"Діти самі знають, чи потрібно їм їсти, коли їм треба лягати спати. Все це не примусово, у дітей має бути дитинство, вони мають робити те, що їм хочеться".

Тетяна живе за принципом довіри світу, та попри непорозуміння з дівчатами, вважає суперсилою своєї родини саме безтурботний стиль життя та вседозволеність.

Попереду ще три унікальні українські родини, що гостинно запрошують конкурентів й глядачів до своїх осель: родина, у якій жінка перевиховала чоловіка, сім’я, що зациклена на безпеці та родина зірки перукарського мистецтва з Івано-Франківська.

Не пропустіть прем’єру нового сезону реаліті-шоу "Моя суперродина" з понеділка по четвер о 17:00 на телеканалі ТЕТ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти