StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Мама з Коростеня у шоу "Моя суперродина" розповіла, як завагітніла від африканця

24 жовтня 2023, 16:48
1063
Суровицька Анна
Суровицька Анна з дітьми

Учасниця другого сезону реаліті-шоу "Моя суперродина" Анна Суровицька шокувала конкуренток особистою історією, як вона залишилася одна з купою боргів та трьома дітьми від двох чоловіків-іноземців.

Від першого чоловіка з Білорусі Анна народила доньку Ванессу. Жінка зізналася, що дуже кохала обранця, але від нього не було ні підтримки, ані любові, тому вони розійшлись.

З чоловіком з Конго Анна познайомилась на пляжі, її дуже вразив зовнішній вигляд Папі:

"Я рота відкрила, бо вперше побачила так близько африканця. До цього я ніколи не була на побаченні. На мене якась квітка, шоколадка чи водичка вже справляли враження".

Після першої ж зустрічі з колоритним чоловіком Анна завагітніла:

"Коли тест показав дві смужки, я була в шоці. Мені потрібно було повертатися в Коростень, а я вже – з животом. Мене дуже засуджували, ніхто не підтримав. Друзі та знайомі вважали, що я згрішила, що це блуд. Я дуже тяжко це переживала, але я вирішила, як би важко не було, я буду народжувати".

Так Анна народила сина Олівера. Пара була разом, але через роботу він жив в Одесі, Анна ж залишилася в Коростені. Чоловік постійно зраджував, але вона пробачала. Жінка вірила, що це востаннє, бо хотіла зберегти сім’ю.

"Квартира на викуп – це була ідея Папі, я теж була згодна. Але він поїхав, а усі борги, усі виплати – тепер на моїх плечах".

Так, Папі виїхав до Америки зі словами: "Я собі знайшов нову жінку, можеш шукати собі нового чоловіка".

У цей час Анна була від нього вагітна вже третьою дитиною, хлопчиком Марсело. Але незважаючи на образу, Анна дозволяє батькові дітей спілкуватися з ними майже щодня по відеозв’язку.

Учасниця пишається своїми талановитими дітками та дуже вірить в їх успішну кар’єру. Дочка Ванесса – майбутня зірка, грає на скрипці та читає реп. Молодші сини зайняті у постійних зйомках, вони працюють моделями. Своїми прикладом Анна хотіла спростувати стереотип, що жінка без чоловіка не може повноцінно виховати дітей.

Попереду ще три унікальні українські родини, що гостинно запрошують конкурентів й глядачів до своїх осель: відома київська відьма Марія Тиха, екологічна родина, яка дбає про планету, та фатальна жінка Вікторія, якій у всьому догоджає чоловік.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти