StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Голос країни-13 - 3 випуск сліпих прослуховувань: хто потрапив до зіркових тренерів

17 вересня 2023, 21:25оновлено 17 вересня 2023, 23:40
У командах зіркових тренерів залишається все менше місць, проте справжні таланти України точно знають, як привернути увагу та розігріти публіку.
Голос країни-13 - Як пройшов 3 випуск сліпих прослуховувань
Голос країни-13 - як пройшов 3 випуск сліпих прослуховувань / колаж: Главред, фото: Прес-служба

Сьогодні глядачів біля екранів зібрав 3 епізод європейського, 13 сезону шоу Голос країни, присвячений "сліпим прослуховуванням". На даному етапі четвірці зіркових тренерів необхідно наосліп, покладаючись лише на свій слух і творчу інтуїцію, відібрати кращих конкурсантів в свої команди.

Місць у тренерів Юлії Саніної, Артема Пивоварова, Івана Клименка та DOROFEEVA стає все менше, і боротьба стає жорсткішою з кожним новим виходом конкурсантів на сцену.

Дивувати і вражати тренерів першим випало Роману Панченко з піснею гурту Coldplay - a Sky Full of Stars. Його обрали Іван Клименко і Надя Дорофєєва. Вокаліст зупинив свій вибір на останній, яка крім таланту Панченко відзначила його зовнішню схожість з її колишнім колегою - Олексієм "Позитивом" Завгороднім.

Зате під крило Клименка упурхнув дует NaYada з Голої Пристані, Херсонська область. Колись рідні сестри Христина і Діана були голосом рідного міста. Тепер вони мріють знову заспівати його гімн, а також відновити і популяризувати справжню українську культуру. На сцені Голосу вони виступили з піснею Kozak Siromaha - Гуляли.

Вуличний музикант Лада Тивончук в Євопі та Києві збирає гроші на потреби ЗСУ. Разом з "Культурним фронтом" колі Сєрги вона їздила з концертами на передову. На сцені Голосу країни представила авторську пісню під назвою "Галактика" і стала членом команди Дорофєєвої.

Назарія Малиновського вже на шоу охрестили співаючим пастором. Зараз він здобуває освіту на філософсько-богословському факультеті, а також удосконалює себе як музикант. Назарій впевнений, що музика сприяє духовності і хоче зробити це своїм творчим кредо. Малиновський, після виконання пісні Lewis Capaldi - Bruises, приєднався до команди Юлії Саніної.

Через війну Олександрі Ройко довелося залишити музичну кар'єру, яку вона тільки-тільки починала будувати на музичній студії зіркового тренера Івана Клименка. На Голос країни-13 вона прийшла щоб повернути музику у своє життя. На шоу вона виконала українську народну колискову "Котику сіренький" і обрала своїм наставником Клименка.

Вероніка Клименко була учасницею проєкту "Голос.Діти-4". Тепер вона стала дорослим артистом, і мріє підкорити сцену в "вищій лізі". На Голосі країни-13 вона заспівала пісню Sam Smith, Kim Petras - Unholy, та поповнила команду Івана Клименка.

Сучасне звучання українській народній пісні "Ой, мамо, люблю Гриця" подарував незвичайний дует Людмили Козирєвої та Марека Мохнача. Запальна парочка підкорила серце Наді Дорофєєвої, яка забрала їх у свою команду.

Олександра Вдовиченко - дружина співака Dovi, який прославився завдяки спільній з YAKTAK пісні "Чекає вдома". Вокалістка також мріє реалізувати себе на сцені, і бути не тільки дружиною знаменитості, але і собі заробити популярність. Трек " Чекає вдома" подарував їй щасливий квиток в команду Артема Пивоварова.

17-річна Христина Старікова була змушена покинути свій будинок в Мирнограді, Донецької області, так як лінія фронту була дуже близько. Молода вокалістка мріє повернутися в рідне місто з українською піснею на вустах і зробити батьківщину знаменитою. На Голосі вона заспівала пісню JVKE "golden hour", розгорнула всі чотири тренерські крісла та зайняла місце в команді Юлії Саніної.

За підсумками третього епізоду Голосу країни-13 в команді Івана Клименка 6 вокалістів з 10, DOROFEEVA - 7 з 10, Артема Пивоварова - 6 з 10, Юлії Саніної - 8 з 10.

Наступний випуск європейського сезону Голосу країни-13 дивіться 24 вересня о 21:00.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти