StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Голос країни-12: На YouTube вийшов перший випуск digital-версії спецпроєкту Другий шанс

28 січня 2022, 18:10
Що потрібно знати про нову, п'яту команду, яка може скласти серйозну конкуренцію обранцям зіркових тренерів?
Голос країни-12: На YouTube вийшов перший випуск digital-версії спецпроєкту Другий шанс
Голос країни-12: Другий шанс - подробиці спецпроєкту / Пресслужба

Учора о 18:00 на YouTube-каналі Голосу країни вийшов перший випуск digital-версії спецпроєкту Другий шанс. Вперше в історії української адаптації Голосу країни учасники, до яких не повернулись тренери на сцені, мають другий шанс проявити свій співочий талант. Цей формат присутній у світовій франшизі шоу The Voice і вже був представлений у декількох країнах.

Тренерами команди Другого шансу стали народний тренер Андрій Мацола та професійна співачка Олександра Заріцька, вона ж KAZKA. Вони разом збирають п’яту команду, яка змагатиметься в прямих ефірах за перемогу у головному співочому шоу країни.

Голос країни-12: На YouTube вийшов перший випуск digital-версії спецпроєкту Другий шанс
Голос країни-12: Другий шанс - подробиці спецпроєкту / Пресслужба

У кожному епізоді "сліпих прослуховувань" Андрій Мацола та Олександра Заріцька зможуть врятувати від вильоту 2-х учасників, натиснувши свою червону кнопку після виступу вокаліста на сцені.

Після першого випуску учасниками команди Другий шанс стали 21-річний дитячий вчитель музики з Дніпра Михайло Ніколаєнко, який заспівав композицію Дівчина із іншого життя гурту Океан Ельзи, а також фольклорний колектив GG ГуляйГород, який популяризує українську пісню у всьому світі. На сліпих прослуховуваннях вони виконали свою версію народної Веснянки.

У діджитал-випуску ці виконавці зустрінуться разом з тренерами Андрієм Мацолою та Олександрою Заріцькою, щоб виконати ще раз пісні зі сліпих прослуховань, послухати настанови тренерів, зробити висновки та вдосконалити своє виконання. Після виступів тренери мають вирішити, хто з учасників пройде далі.

Слідкувати за перебігом подій у команді Другий шанс глядачі зможуть у digital-випусках Другого шансу, які виходитимуть щочетверга о 18:00 на YouTube-каналі Голосу країни.


Нагадаємо, Андрій Мацола – український підприємець та меценат. Став народним тренером Голосу країни -12, адже знає, як самостійно пройти шлях до успіху від самого початку та до вершини. Бачить своєю місією у проєкті допомогу молодим талантам на шляху до здійснення їхньої мрії. Хоче зібрати круту команду і мотивувати учасників власним прикладом успіху, розкрити їхній талант та себе не просто вокально, а ще й як особистість.

Олександра Заріцька – перша тренерка Голосу країни, яка починала свій творчий шлях зі сцени проєкту як учасниця. Співачка брала участь у шоу в 2014 році, але не пройшла "Нокаути". Олександра зазначає, що завжди вірила у свою мрію, і ця віра допомагала їй працювати над собою та досягати результатів. Зараз гурт KAZKA, солісткою якого є Олександра, став улюбленим гуртом не тільки українців, а й має шанувальників з різних куточків світу.

Голос країни-12: На YouTube вийшов перший випуск digital-версії спецпроєкту Другий шанс
Голос країни-12: Другий шанс - подробиці спецпроєкту / Пресслужба

Дванадцятий сезон шоу пройде під гаслом "Так звучить твоя країна". На глядачів очікують неймовірні вокалісти з різних куточків України та світу, справжні самородки, які дивуватимуть власним баченням музики, потужним вокалом та неймовірними тембрами. На сцені Голосу країни лунатимуть українські та світові хіти, знайомі кожному з нас.

Ведучими проєкту вже традиційно стали Юрій Горбунов та Катерина Осадча.

Прем’єра нового сезону Голосу країни стала найкращою програмою дня та тижня на українському телебаченні з рейтингом 4,4% та часткою 14,9% за аудиторією 18-54 (50+).

Перший випуск подивились 4 млн людей (охоплення за аудиторією 4+ (Укр.). Окрім того, телеканал 1+1 став лідером неділі з часткою 10,5% за аудиторією 18-54 (50+).

Дивіться шоу Голос країни щонеділі о 21:00 на телеканалі 1+1.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти