StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Фанатіють від життя в селі: дивіться свіжий випуск шоу "Моя суперродина"

9 листопада 2023, 15:40
33
Не витрачають гроші на їжу й привчають до роботи малих синів: як живе сім’я сільської блогерки з шоу "Моя суперродина".
Моя суперродина
Моя суперродина

Сім’я блогерки з села на Полтавщині взяла участь у шоу "Моя суперродина" на ТЕТ

Учасниками нового тижня шоу "Моя суперродина" на телеканалі ТЕТ стала сім’я блогерки Діани Фролової з села Велика Обухівка, що в Полтавській області. У проєкті вона знялася разом з чоловіком Сергієм, синами Артуром і Тимуром. Жінка у всій красі показала конкурентам свій сільський добробут, спробувала вразити гостинністю та міцними стосунками в родині.

Сім’я Діани Фролової по-справжньому фанатіє від життя в селі.

"Моя родина пропагує життя в селі. Там неймовірні види, великі поля, ліси, чиста річка. У селі є де відпочити душею. Село – це саме краще, де можна жити з сім’єю і головне – з дітками. Ти виїжджаєш у ліс чи до річки, немає міського шуму", – поділилася блогерка на першій зустрічі з учасниками шоу "Моя суперродина".

Чоловік Діани Сергій працює водієм КамАЗу в сусідньому селі й допомагає їй по господарству, а господарство у Фролових велике – 15 гусей, п’ять десятків бройлерів на забій і більш як 10 кроликів.

"У нас є город, у нас є тваринки. М’ясо ми не купуємо, вирощуємо його самі. Щоб вигодувати тварин, які ми будемо їсти цілий рік, нам знадобиться трішки більше 10 тисяч – на комбікорм, на вітаміни", – зізналася Діана в шоу "Моя суперродина".

Ба більше, на їжу вони майже не витрачаються. "Ми на їжу грошей не витрачаємо. Ну хіба що крупи, приправи, порошок, мило, миюче. Ми раз у місяць поїхали в місто, скупилися, і це виходить півтори тисячі гривень", – розповіла жінка.

Діани запевняє, що за мірками села Велика Обухівка її родинна живе заможно, бо в них не тільки своє авто, а й натяжні стелі в будинку, ковролін на підлозі, телевізор і гарний диван. Тому село на місто вона нізащо не проміняє.

"Робота на городі приносить мені не тільки задоволення, а й користь. Я краще працюватиму на городі по чотири години в день, ніж працюватиму в офісі зранку до самого вечора. Це дуже важко. Я не знаю, як у місті так живуть люди", – прокоментувала Діана.

До фізичної праці сім’я Фролових привчає і двох своїх синів. Артур і Тимур мають свої обов’язки – пасуть гусей, годують кролів, рвуть бур’ян, замітають, загрібають, вибирають, палять. Це тому, що Сергій впевнений: "Людей з тих дітей, які не працюють, не буде".

Однак інша учасниця шоу "Моя суперродина" Світлана переконана, що в родині Фролових дітям дуже нав’язують те життя, яке подобається їхнім батькам.

"Я не бачу сенсу садити це все, стояти над ним раком, карячитися. Я краще в тебе куплю. Я ніколи не буду стояти на городі з ранку до ночі під пекучим сонцем. Село робить дуже великий відбиток на жінках, вони старіють на очах", – висловилася Світлана в гостях у Діани.

Разом з Фроловими за звання "суперродини" змагаються сім’я, де всі вагітні, подружжя гламурної сексологині з Одеси та пара з різницею у віці в покоління. Чи вдасться родині з села на Полтавщині обійти конкурентів й отримати найвищі бали за добробут, гостинність, стосунки, дивіться у шоу "Моя суперродина" о 17:00 на телеканалі ТЕТ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти