StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Business Breakfast з Федоріним від Forbes відтепер доступний на Київстар ТБ

29 березня 2024, 12:05
Ексклюзивний проєкт від Forbes Ukraine — серія інтерв'ю з топ-менеджерами, бізнесменами та лідерами думок — з'явився на платформі кіно та телебачення в розділі "Цифрова освіта"
Business Breakfast з Федоріним від Forbes відтепер доступний на Київстар ТБ

Business Breakfast із Володимиром Федоріним – це ексклюзивний проєкт Forbes Ukraine, розроблений спеціально для бізнес спільноти України. У ньому ведучий Володимир Федорін, який очолює проєкт Forbes в Україні, спілкується з керівниками провідних українських компаній, власниками бізнесів і лідерами думок.

На Київстар ТБ наразі доступні перших 10 серій проєкту. Користувачі платформи кіно та телебачення вже можуть переглянути, зокрема, інтерв'ю зі співзасновником Rozetka.ua Владиславом Чечоткіним, СЕО та співзасновником ІТ-компанії Intellias Віталієм Седлером, співзасновницею б'юті-простору G.Bar Лєрою Бородіною, віцепрем'єром та міністром цифрової трансформації Михайлом Федоровим, а також з багатьма іншими спікерами ТОП-рівня. Наступні епізоди вже незабаром з'являться на платформі.

відео дня

Особливістю проєкту в процесі створення є його інтерактивність. Прямі ефіри виходять на YouTube-каналі Forbes Ukraine, під час яких глядачі можуть ставити питання гостю, долучаючись таким чином до створення інтерв'ю. Потім ці стріми можна переглянути в записі.

Нагадаємо, що до кінця березня Київстар ТБ пропонує скористатися вигідними умови для оформлення тримісячних та річних підписок. До 31 березня підписку на платформу кіно та телебачення можна придбати зі знижками. Дізнавайтеся більше про новинки на платформі в телегерам-каналі "Кіно для ТБ".

Довідково:

Київстар ТБ — спільний проєкт 1+1 media та Київстар, заснований 11 грудня 2019 року. Це платформа кіно та телебачення, що надає користувачам доступ до сотень тисяч годин вітчизняного та закордонного контенту, прямоефірних програм і регулярно пропонує ексклюзивні допрем’єрні покази проєктів. Платформа нараховує понад 400 телеканалів і VOD-бібліотеку із 20 тис. фільмів, серіалів, мультфільмів і шоу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти