StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Потрібні лише 2 речі: як назавжди позбутись від бур'янів без сапки

13 серпня 2024, 15:49
580
Садівникам розповіли про простий спосіб позбутися надокучливих бур'янів на доріжках і у внутрішніх двориках, який не передбачає їх викопування і висмикування.
Потрібні лише 2 речі: як назавжди позбутись від бур'янів без сапки
Як вивести бур'яни - садівники назвали найефективніший метод / Колаж Главред, фото: pexels

Бур'яни можуть стати справжнім головним болем для садівників, а якщо їх викопати, вони швидко відростають знову - особливо навесні.

Існує багато хімічних препаратів для знищення бур'янів, але одна жінка, яка ділиться своїми садівничими порадами в соціальних мережах, розповіла про спосіб позбутися бур'янів без необхідності викопувати їх вручну, повідомляє Mirror.

"Я бачила багато публікацій про те, як можна позбутися бур'янів", - написала Сьюзі Бріггс на сторінці "Поради та рекомендації з садівництва" у Facebook.

відео дня

За її словами, вона останнім часом я бачила багато постів про використання білого оцту і солі для знищення бур'янів.

"У мене є під'їзна дорога, вкрита гравієм, і я не можу впоратися з бур'янами, навіть використовуючи рекомендовані засоби для знищення бур'янів на доріжках. Чи будуть вони працювати на під'їзній доріжці або є щось краще? Поблизу немає інших рослин, і я не думаю, що в майбутньому буду щось висаджувати на під'їзній доріжці", - поцікавилась жінка.

Садівники-ентузіасти завітали на сторінку, щоб поділитися власними порадами, один з інгредієнтів яких був ще одним чудовим способом позбутися бур'янів. Хоча багато хто захоплюється використанням білого оцту, здається, що рішенням є пральний порошок.

"Мені допомогли дешевий мильний порошок і окріп. Пральний порошок чудово справляється з гравійними бур'янами. Ви можете побачити результати майже миттєво", - зазначили користувачі в коментарях.

Як пральний порошок знищує бур'яни

Основним інгредієнтом прального порошку є бор, який є токсичною хімічною речовиною для рослин, тому він може спричинити їх в'янення та загибель, повідомляє Ideal Home.

Хімічні речовини прального порошку позбавляють бур'яни природних олій, які допомагають захистити листя рослин. Як тільки захисне покриття пошкоджується, бур'яни стають більш вразливими до дії бору, який миттєво вбиває їх.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти