StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Оминатимуть десятою дорогою: 2 несподівані способи, як позбутися слимаків

7 червня 2024, 16:46оновлено 11 червня, 14:18
168
Такі шкідники дуже сильно бояться двох рослин, які ростуть на грядках у більшості господарів.

Мужчина и женщина на огороде, слизняк
Як позбутися слимаків/ колаж: Главред, фото: depositphotos.com/ua, unsplash.com

Слимаки можуть стати справжньою неприємністю, особливо коли вони починають гризти ваші улюблені рослини на грядках або в саду. Боротьба з такими шкідниками займає багато часу у великої кількості господарів, і не завжди дуже просто виходить відігнати слимаків.

Радимо також прочитати матеріал: Чому казати "металобрухт" – неправильно: яке слово варто використовувати натомість

відео дня

Але один садівник представив два дивовижні рішення, як боротися зі слимаками в домашніх умовах. При цьому такі способи абсолютно природні. Про свої секрети боротьби з такими непроханими "гостями" розповів садівник, який публікує різні поради на своїй сторінці у TikTok @notmrspock_fact, повідомляє The Mirror.

"У мене багато років були проблеми зі слимаками на жоржинах, і подивіться на них тепер, усе листя насправді ідеальне, тому що я використовую цю цибулю", - розповів садівник.

Він зазначив, що слимаки дуже сильно ненавидять цибулю. Тому якщо ви шукаєте те, що допомагає від слимаків на городі, то варто просто посадити там будь-який різновид цибулі, підійде, зокрема, і шніт-цибуля та цибуля-порей.

Але цибуля – це не єдине, чого бояться слимаки. Також ці шкідники дуже не люблять запах часнику. Часник містить сполуку аліцин, яка надає рослині такого різкого запаху.

За словами садівника, можна подрібнити два зубчики часнику і змішати їх з пів літра води й обприскувати цим розчином рослини, щоб відігнати слимаків.

Дивіться відео, як позбутися слимаків:

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти