StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Якщо набридли деруни: рецепт ніжних та соковитих цибуляників від учасниці "Майстер Шеф"

7 січня 2024, 11:07оновлено 7 січня, 16:04
5728
Якщо ви ще не пробували цю українську страву, ви багато втратили.
Час приготування Час приготування: 35 хв
Кухня Кухня Українська
Якщо набридли деруни: рецепт ніжних та соковитих цибуляників від учасниці 'Майстер Шеф'
Цибульники смажені/ Колаж Главред, фото скріншот TikTok (kudriava.food)

Нема нічого простішого, ніж приготувати цибуляники. Якщо деруни набридли, пропонуємо їм цікавий альтернативний рецепт, що займає менше часу та зусиль.

Цибуляники - простий рецепт

Інгредієнти:

  • цибуля - 500 г
  • борошно - 100 г
  • яйця - 2 шт
  • розпушувач - 1 ч.л.
  • сіль
  • перець

Можливо, вам буде цікаво: Забудьте про вареники: готуємо найсмачніші ріпляники на Святвечір, автентичну українську страву.

відео дня

Цибулю нарізаємо кубиком, заправляємо сіллю, перцем, переминаємо та залишаємо маринуватись на 15 хвилин. Просіяне борошно змішуємо з розпушувачем, в окремій мисці збиваємо яйця (як на омлет). Коли цибуля промаринувалась, відтискаємо з неї сік. До цибулі додаємо збиті яйця, перемішуємо, потрохи додаємо борошно з розпушувачем і добре все вимішуємо. Додаємо нарізану зелену цибулю і ще раз перемішуємо. Смажимо цибульники до золотистого кольору на малому вогні, щоб цибуля стала мʼякою та ніжною. Смакуємо цибульники зі сметаною.

Дивіться, як приготувати цибульники львівські:

@kudriava.food Цибульники? Інгредієнти: - Цибуля 500 г - Борошно 100 г - Яйця 2 шт - Розпушувач 1 ч.л. - Сіль - Перець Спосіб приготування: 1. Цибулю нарізаємо кубиком, заправляємо сіллю, перцем, переминаємо та залишаємо маринуватись на 15 хв; 2. Просіяне борошно змішуємо з розпушувачем, в окремій мисці збиваємо яйця (як на омлет); 3. Коли цибуля промаринувалась, відтискаємо з неї сік; 4. До цибулі додаємо збиті яйця, перемішуємо, потрохи додаємо борошно з розпушувачем і добре все вимішуємо; 5. Додаємо нарізану зелену цибулю і ще раз перемішуємо; 6. Смажимо цибульники до золотистого кольору на малому вогні, щоб цибуля стала мʼякою та ніжною; 7. Смакуємо цибульники зі сметаною (я ще посмажила до них дрібні шкварки) – це нереально смачно, тому щиро рекомендую спробувати??? #kudriavafood#фудблогукраїнською#готуємовдома#food#автентичністрави#цибульники#українськістрави#швидкоісмачно♬ оригінальний звук - Мирослава Пекарюк

Більше рецептів:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти