StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Чому не можна викидати сміття в дорогу: що каже древня прикмета

17 серпня 2023, 18:41
21943
Наші предки вірили, що, викидаючи сміття у неправильний час, ми можемо самі собі серйозно нашкодити.
Путешествие, дорога, мусор
Чому не можна викидати сміття в дорогу/ колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Скільки разів кожного з нас поглинала спокуса винести сміття, коли ми виходили з дому, вирушаючи кудись у дорогу? Мовляв, оскільки ми кудись їдемо, то навіщо весь час нашої відсутності повний сміттєвий пакет залишатиметься вдома. Але наші предки вважали, що так робити не можна, і це знайшло своє відображення у древній прикметі, яка дійшла до них часів. Проте в сучасності не усі знають, чому не можна викидати сміття в дорогу і якими наслідками це може обернутися.

Багато хто чув, наприклад, про те, що не можна виносити сміття після заходу сонця – це ще одна давня прикмета. Але не усім відомо, чи можна виносити сміття перед дорогою.

Які ж наслідки можуть бути, згідно з прикметами? Наші предки вірили, що людина, яка викинула сміття прямо перед тим, як вирушити у дорогу, ризикує не повернутися з поїздки додому. Також наслідком цих дій може бути те, що поїздка буде неприємною.

відео дня

То коли краще виносити сміття? Прикмети говорять, що, вирушаючи у дорогу, краще винести сміття за добу до від’їзду.

Проте варто зазначити, що сьогодні ця прикмета уже не настільки поширена, і знають її та дотримуються її лише одиниці. Але вірити у таке застереження чи ні – вирішувати лише вам.

Ось тут у багатьох може виникнути запитання, а чи можна виносити сміття по дорозі на роботу? Адже це не тривала поїздка чи подорож, то чи можуть такі дії якимось чином нашкодити? Раніше вірили у те, що перед роботою якраз можна викидати сміття – це хороша прикмета, яка обіцяє благополуччя.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти