StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Чим потрібно вмитися 22 липня, щоб залишатися молодою і красивою - прикмети дня

21 липня 2024, 14:08оновлено 26 липня, 23:56
660
Що не можна робити 22 липня. Суворі прикмети і заборони, які вбережуть від хвороб і труднощів.
прикмети
Що не можна робити 22 липня / фото: pomisna.info

22 липня церква вшановує пам'ять святої рівноапостольної Марії Магдалини. Як повідомляє Главред, вона народилася в місті Магдала на березі Генісаретського озера. Вона була одержима сімома бісами, але Ісус Христос вигнав їх із неї. Жінка стала однією з найближчих послідовниць Ісуса, супроводжувала його під час місіонерської діяльності.

Марія разом з іншими жінками підтримувала Ісуса, його учнів, вона допомагала їм навіть матеріально. Магдалина була свідком розп'яття Ісуса та його поховання. Вона також пішла до гробу на третій день після смерті, щоб намазати його тіло миром. Вона також першою побачила воскреслого Христа і повідомила всім учням про те, що бачила його живим.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Чому 23 липня потрібно прокинутися до світанку - суворі прикмети дня.

відео дня

Що можна робити 22 липня

  • Цього дня молодим дівчатам потрібно вмитися ранковою росою. Предки вірили, що вона має надзвичайні лікарські властивості, здатна зберегти молодість і красу. Важливо зібрати росу в срібний посуд, інакше її сила буде марною.
  • Цього дня потрібно помолитися. У святої Марії Магдалини можна попросити про зцілення від різних хвороб, пов'язаних із жіночим здоров'ям.

Що не можна робити 22 липня

1. Не можна 22 липня займатися польовими або садовими роботами. Предки вірили, що цього дня людину може вбити блискавкою.

2. Не можна 22 липня перебувати під дощем. Якщо у вас немає можливості сховатися від нього, то в цей момент потрібно политися Магдалині.

3. Не можна 22 липня відмовляти іншим у допомозі. Якщо порушити заборону, то ви можете самі опинитися в скрутному становищі.

Прикмети 22 липня

  • Якщо цього дня під час сходу з'явився туман, то погода буде безвітряною.
  • Якщо цього дня без перерви гримить грім, то буде і град.
  • Якщо цього дня кури вийшли на вулицю попри дощ, то погода різко зміниться.
  • Якщо цього дня павуки почали ховатися, то буде дощ.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти