Зло повернулося, ми боремося за нову перемогу - Зеленський

22 червня 2022, 19:04оновлено 22 червня 2022, 19:39
У середу, 22 червня, в нашій країні відзначається День скорботи і увічнення пам'яті загиблих у Другій світовій війні.
Зеленський
Зеленський зробив заяву з приводу війни / president.gov.ua

У середу, 22 червня, в нашій країні відзначається День скорботи і увічнення пам'яті загиблих у Другій світовій війні. Глава держави Володимир Зеленський повідомив у Telegram, що таке ніколи не мало повторитися, але зло знову прийшло на українську землю.

"Щороку 22 червня ми згадуємо про кожного, хто загинув у Другій світовій війні. Вшановуємо пам'ять мільйонів людей, які втратили життя і скалічених доль. Це не повинно було б повторитися, але зло повернулося. 24 лютого окупанти прийшли на нашу землю. І ми боремося за нову перемогу. І жоден ворог не зламає нашої волі", - заявив глава держави.

"Пам'ятаємо жертв Другої світової війни! Віримо в добро, мир та справедливість!",- додав президент України.

Раніше військовий експерт Олег Жданов заявив, що українські війська, ймовірно, не планують вести з наданих США реактивних систем залпового вогню (HIMARS) обстріл російських земель, але по тимчасово анексованому півострову Крим ‒ такі удари дуже вірогідні.

Також повідомлялося, що армія окупантів зазнала величезних втрат на півдні в після контратаки української армії. Відповідно, російські агресори змушені були відступити і їм довелося зайняти оборону на дуже невигідних рубежах в районі села Костромка.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти