Зеленський знову запропонував Путіну провести переговори

19 лютого 2022, 18:29
Я не знаю, чого хоче президент РФ, тому пропоную зустрітися, повідомив президент.
Володимир Зеленський
Володимир Зеленський запропонував Путіну зустріч / УНІАН

Президент України Володимир Зеленський знову запропонував президенту РФ Володимиру Путіну зустрітися. Це він сказав на Мюнхенській конференції з безпеки.

У нього запитали, чи знає Він, які у Путіна плани по Україні, на що Зеленський відповів: "Я не знаю, чого хоче президент РФ, тому пропоную зустрітися".

Різке загострення на Донбасі

У четвер, 17 лютого, під час обстрілу з боку тимчасово окупованих територій ОРЛО один зі снарядів влучив у дитячий садок у Станиці Луганській на Луганщині. Дітей і персонал довелося евакуювати, їх відвели в безпечне місце. Діти не постраждали тому, що були на заняттях в іншому приміщенні. Однак троє працівників садочка отримали контузії і були доставлені в лікарню.

Через півтори години окупанти обстріляли селище Врубівка Сєвєродонецького району. В результаті обстрілу було пошкоджено будівлю місцевої школи, в якій на момент атаки перебували 30 учнів і 14 педагогів. Діти і дорослі змушені були рятуватися в підвалі школи.

18 лютого ватажки бойовиків" "ДНР" (террористическая организация. - ред.) " і "ЛНР" виступили із заявою, в якому закликали жителів ОРДЛО негайно евакуюватися на територію Росії.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти