У Слузі народу оголосили про успіх на місцевих виборах в Україні

27 жовтня 2020, 21:33
Слуга народу посідає перше місце за кількістю мандатів у районних та обласних радах, запевнив Олександр Корнієнко.
Корнієнко
Відтепер депутати від Слуги народу присутні на місцевому рівні в кожному регіоні - Корнієнко / УНІАН

Партія Слуга народу продемонструвала успішний результат в рамках місцевих виборів в Україні. Політична сила зуміла отримати найбільшу кількість мандатів у радах обласного та районного рівнів.

Про це свідчать дані паралельного підрахунку штабом партії голосів з 70% виборчих дільниць, розповів один з керівників політичної сили Слуга народу Олександр Корнієнко у коментарі виданню Інтерфакс-Україна.

За його словами, незважаючи на той факт, що партія Зеленського є молодою політичною силою, їй вже вдалося отримати 20% у всіх обласних радах країни. При цьому 17% партія отримала в районних радах. Він стверджує, що в сукупності Слуга народу посіла перше місце за кількістю отриманих в обласних і районних радах мандатів.

"Тепер її депутати присутні майже в кожному регіоні", - запевнив Корнієнко.читайте такожВерещук вимагає звільнити Тищенка після провалу на виборах у Києві

Також він підкреслив, що партії, політика яких орієнтована на Росію, прогнозовано отримали менше мандатів у місцевих радах. Тим самим українці продемонстрували свій патріотизм.

Місцеві вибори в Україні

  • У неділю, 25 жовтня, на підконтрольних Києву територіях (крім деяких контрольованих районів на Донбасі) відбулися місцеві вибори. Явка на вибори склала 36,98%.
  • У ЦВК обіцяють встановити результати до 3 листопада включно. У найбільших українських містах не вдалося встановити переможця виборів мера в першому турі, внаслідок чого там буде проведено повторне голосування.
  • У Центрвиборчкомі не виключають, що через судові процеси, пов'язані з фальсифікаціями на окремих виборчих дільницях, другі тури виборів мера можуть бути перенесені на грудень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти