У "Слузі народу" пояснили рішення Зеленського піти на переговори з Путіним

25 лютого 2022, 16:25
1149
Раніше Володимир Зеленський закликав російського президента Володимира Путіна сісти за стіл переговорів.
Володимир Зеленський
Володимир Зеленський / Офіс президента

Президент України Володимир Зеленський закликав російського президента Володимира Путіна сісти за стіл переговорів. У "слузі народу" пояснили таке рішення глави держави.

Офіційний коментар у своєму Telegram-каналі дала голова політсили Олена Шуляк.

"Сьогодні ми не бачимо від Заходу кроків, які могли б змусити Росію зупинитися. Захід може це зробити. Закрити небо - у них є така сила. Відключити Росію від SWIFT. Ввести нафтове ембарго проти Росії і призупинити російський експорт. Але Захід цього не робить", - пояснила нардеп.

відео дня

За її словами, введених проти РФ санкції зараз недостатньо, а захищати свою країну ми змушені самі.

читайте такожЄС погодив персональні санкції проти Путіна і Лаврова"ВСУ працюють дуже добре. Враховуючи масштаб вторгнення і атаки з двох країн – вже зроблено дуже багато, щоб зупинити ворога. План Росії на перші дні вторгнення однозначно провалився. Тому вони настільки жорстокі з цивільною інфраструктурою та мирними людьми. Ми це Росії не пробачимо. Але для всіх очевидно-потрібно негайно закінчувати війну. Тому президент серед усього іншого пропонує і переговори", - підсумувала Шуляк.

Раніше російський президент Володимир Путін в ході телефонних переговорів з лідером Китаю Сі Цзіньпіном обговорив ситуацію між Росією і Україною. Зокрема, російський лідер запевнив свого китайського колегу, що готовий провести переговори з Україною "на високому рівні".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти