У Росії хочуть визнати "ЛНР" і "ДНР" незалежними: слово за Держдумою і Путіним

19 січня 2022, 17:40
До президента РФ звернулися депутати від КПРФ.
Володимир Путін
Російські депутати звернулися до Володимира Путіна / Reuters

У Держдуму Росії внесли проект постанови про визнання "ЛНР" і "ДНР". Депутати від КПРФ звернулися до президента РФ Володимира Путіна з проханням визнати "незалежність республік".

Згідно з текстом звернення, визнання "ЛДНР" "створить підстави для забезпечення гарантій безпеки і захисту їх народів від зовнішніх загроз і реалізації політики геноциду щодо жителів республік".

У Росії хочуть визнати 'ЛНР' і 'ДНР' незалежними: слово за Держдумою і Путіним
У Держдуму РФ внесли проект звернення до Володимира Путіна про необхідність визнання " "ДНР" (террористическая организация. - ред.) " і "ЛНР" / sozd.duma.gov.ru

Переговори по Донбасу

Президент Володимир Зеленський заявляв, що Київ розглядає два варіанти щодо подальших переговорів щодо Донбасу. Йдеться про участь у процесі США і діалозі з російським главою держави Володимиром Путіним. Прямі переговори президентів підтримують і на Заході.

Також в ЄС висловили побоювання, що окупований Донбас приєднається до РФ. Регіони, які контролюються російськими бойовиками" "ДНР" (террористическая организация. - ред.) "і" ЛНР", стають все ближче до Росії. Тому існує ризик поступового практичного приєднання захоплених районів до Російської держави.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти