У Порошенка виправдалися, чому він не з'явився на допит у "справі Медведчука"

9 березня 2021, 23:02
Правозахисник спростував інформацію щодо виклику на допит колишнього президента України.
Порошенко
Адвокат заперечує виклик Порошенка в СБУ / Reuters

Адвокат колишнього президента Петра Порошенка Ігор Головань спростував інформацію про його виклик на допит до Служби безпеки України.

"Вкидання інформаційного фейку про нібито виклик Петра Порошенка на допит в СБУ є спробою влади відвернути увагу українців від широкомасштабної корупції в офісі президента і ескалації на фронті", - зазначив адвокат Порошенка на сторінці в Facebook.

Він звернувся до СБУ з вимогою спростувати інформацію про виклик Порошенка.

У Порошенка виправдалися, чому він не з'явився на допит у 'справі Медведчука'

У спецслужбі кажуть, що Порошенка, як і народного депутата Опозиційної платформи – за життя Віктора Медведчука, викликали однаковим способом – повістки надіслали до апарату Верховної Ради. Про це повідомляє УП.

  • Нагадаємо, в кінці лютого в мережі з'явився запис телефонної розмови, під час якого нібито Віктор Медведчук в 2014 році говорив, що Петро Порошенко запропонував йому взяти участь у звільненні полонених, і цю ідею підтримав Володимир Володимирович (швидше за все, мова йшла про Путіна – Ред.).
  • Пізніше Порошенко заявив, що Медведчук став комунікатором між Україною і Росією влітку 2014-го, коли перестали працювати посольства.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти