Орбан оголосив про свою перемогу на виборах в Угорщині, назвавши Зеленського "опонентом"

4 квітня 2022, 07:11
940
Політик заявив, що пам'ятатиме цю перемогу до кінця свого життя
орбан
Орбан оголосив про свою перемогу на виборах в Угорщині, назвавши Зеленського "опонентом" / REUTERS

В Угорщині на парламентських виборах за попередніми даними лідирує партія "Фідес" Віктора Орбана. Політик виступив з "переможною" промовою, де назвав Володимира Зеленського"опонентом".

Орбан як і раніше не приховував своєї прихильності до Путіна. Політик виступив з "переможною" промовою, де назвав Володимира Зеленського "опонентом", пише CNN.

У своєму виступі ввечері 3 квітня Віктор Орбан заявив, що пам'ятатиме цю перемогу до кінця свого життя, адже його партії довелося "протистояти низці опонентів".

відео дня

"Нам довелося боротися проти величезної кількості опонентів: місцевого лівого крила, міжнародного лівого крила з усіх боків, бюрократів з Брюсселя, проти всіх грошей та інститутів імперії Сороса, міжнародних мейнстрімних медіа, а також українського президента. У нас ніколи не було стільки супротивників одночасно", – заявив Орбан.

Війна в Україні - яка позиція Угорщини

Раніше уряд Угорщини заборонив доставку і транзит зброї через свою територію для допомоги ЗСУ. Про це заявив прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан.

У повідомленні наголошується, що Угорщина заборонила поставку в Україну озброєння. Також не можна буде здійснювати транзит військової техніки через територію держави.

Також повідомлялося, що Угорщина не підтримає можливе створення безпольотної зони в небі над Україною і заборона для європейських країн на покупку російських енергоносіїв. При цьому країна також проти поставок зброї Києву через свою територію.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти