Кислиця запитав постпреда РФ при ООН, чи не бачаться йому очі вбитих українських жінок і дітей

18 березня 2022, 08:14
3133
Російський дипломат затягнув "стару пісню".
Сергій Кислиця
Сергій Кислиця / Фото: facebook / Sergiy Kyslytsya

Постійний представник України при ООН Сергій Кислиця на засіданні Радбезу звернувся до російського колеги з приводу вбитих військами РФ українських жінок і дітей.

Клилиця поцікавився у Василя Небензі, чи не є перед ним образи і очі дітей, жінок і людей похилого віку, убитих російськими військовими, пише CNN.

"Якщо так, ми можемо обговорити, як спонсорувати рішення допомогти вам впоратися з травматичним стресом, викликаним злочином. Але тепер проявіть порядність і припиніть кричущі маніпуляції з Радою Безпеки. Це непристойно", - висловився представник України.

відео дня

Постпред РФ на це нічого не відповів під час засідання Радбезу.

читайте такожСуд ООН зобов'язав РФ зупинити війну проти України: Зеленський попередив Москву про ізоляціюВтім, вже після зустрічі в спілкуванні з журналістами Небензя заявив, що не дискутував з Кислицею. При цьому знову повторив тези Кремля про нібито вбитих ЗСУ дітей в окупованому Росією українському Донецьку.

Як повідомляв Главред, військовий експерт в області авіації і технологій Джастін Бронк назвав три можливі сценарії, які залишилися у Кремля в Україні.

За його словами, російські окупанти зараз перебувають у"небезпечному становищі". Ймовірно, воно погіршиться ще більше в найближчі тижні без серйозної паузи в бойових діях, а це означає, що життєво важливо, щоб українці продовжували наполегливо битися.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти