"Головне - бажання": Кучма розповів, що чекає Зеленського на зустрічі з Путіним

10 вересня 2021, 16:05оновлено 10 вересня 2021, 16:45
Експрезидент України висловився про можливу зустріч Володимира Зеленського та Володимира Путіна.
'Головне - бажання': Кучма розповів, що чекає Зеленського на зустрічі з Путіним
Зеленський і Путин вже зустрічалися в Парижі / фото: УНИАН, Reuters

Другий президент України, колишній глава української делегації в Тристоронньої контактній групі Леонід Кучма вважає можливою зустріч глави України Володимира Зеленського та президента РФ Володимира Путіна.

"У житті все можливо. Головне - є бажання нашого президента ... Будемо чекати сигналу з того боку. Але ця зустріч занадто складна з усіх точок зору. Мені так здається, я можу помилятися, - розмова буде на різних мовах", — заявив Леонід Кучма на полях форуму "Ялтинська європейська стратегія" (YES) в Києві, пише "Інтерфакс".

читайте такожУ Путіна обурюються після спільної заяви Зеленського і Байдена: що зачепило КремльТакож другий президент України зазначив, що поки неясно, чи готовий Путін йти на зустріч в тих проблемах, які зараз існують в українсько-російських відносинах і здійснювати "конкретні кроки".

відео дня

Кучма додав, що великим питанням є те, чи варто "просто їхати в нікуди та приїхати ні з чим".

Раніше Главред писав, що президент України Володимир Зеленський висловив готовність до зустрічі з російським президентом Володимиром Путіним. Він заявив про бажання провести більш предметний діалогу, ніж це було під час їх минулої зустрічі.

Також повідомлялося, що прес-секретар глави російської держави Дмитро Пєсков заявив, що зустріч Путіна і Зеленського цього року навряд чи відбудеться, оскільки має бути добре підготовлена. Також він сказав, що в Кремлі "звернули увагу" на плани США надати військову допомогу для України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти