Єрмак розповів про умови виборів президента України під час війни

9 листопада 2023, 17:20
116
В Україні будуть вибори, якщо є готовність виконати 4 пункти Президента Зеленського, заявив керівник ОП.
Мосейчук Єрмак
Мосейчук поспілкувалася з Єрмаком

Керівник ОП Андрій Єрмак розповів, за яких умов в Україні можуть пройти вибори президента.

"Ніяких розмов, які можна було б навіть сприймати, як підштовхування, я не чув. Єдиною відповіддю є відповідь нашого президента, який говорить, що не тримається за владу і готовий до виборів в будь-який час. Але у Володимира Зеленського є 4 пункти, які для нього є дуже важливими. Щоб ці вибори були визнані світом як демократичні, щоб кожен з наших захисників, які зараз воюють, мав можливість проголосувати, щоб кожна людина, яка тимчасово виїхала, змогла висловити свою думку. Як це забезпечити сьогодні, відповісти не може ніхто. І останній, 4 пункт - президент не збирається використовувати гроші нашої країни, яких нам не вистачає для зброї, для підтримки економіки, сплати пенсій, для соціальної сфери, на вибори. Вони нам потрібні для перемоги. Якщо наші партнери готові вирішити всі ці 4 питання, влада в особі президента готова провести вибори", - розповів Андрій Єрмак під час інтерв'ю Наталії Мосейчук.

Зазначимо, цієї пʼятниці, 10 листопада, о 21:45 "1+1 Україна" покаже новий випуск "Мосейчук+" - авторського проєкту Наталії Мосейчук. Проєкт можна подивитись також на YouTube-каналі Наталії Мосейчук та платформі Київстар ТБ.

відео дня

В наступному випуску ведуча відвідає Мальту, де відбувся саміт української "Формули миру", та поспілкується з керівником Офісу Президента України Андрієм Єрмаком. Наталія дізнається з перших вуст про результати цієї зустрічі та відверто поговорить з політиком про подальшу стратегію війни, чи дійсно світова увага з України перейшла на Близький Схід. Також Наталія Мосейчук запитала Андрія Єрмака про відносини України з Китаєм, чи існує якась комунікація між країнами та чому представників Китаю не було на зустрічі в Джидді і на саміті "Формули миру" на Мальті.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти