Експерт: Ботоферма Порошенка влаштувала бійцю ЗСУ цькування в соцмережах

15 березня 2024, 17:35
Боти Порошенка атакували в соцмережах бійця ЗСУ за згадку про сина-ухильника олігарха.
Експерт: Ботоферма Порошенка влаштувала бійцю ЗСУ цькування в соцмережах
Колаж: Главред, фото: pixabay.com

Мережа ботів яку пов’язують з Петром Порошенко атакувала допис українського військового з позивним "Сталкер". У своєму дописі військовий зазначав, що Олексій Порошенко ховається за кордоном від служби в армії, натомість його батько Петро Порошенко шантажував Україну зривом вступу до Євросоюзу, якщо його не випустять до сина на день народження. Про це повідомляє політичний експерт Валентин Гладких.

"Військовий з позивним "Сталкер". Майданівець. Доброволець з 2014 році. Двічі поранений. Воює зараз на передовій. Дозволив собі згадати, що Олексій Порошенко ховається за кордоном від служби в армії. А "бідний батько" Петро змушений шантажувати країну зривом вступу до Євросоюзу, якщо його не випустять до сина на день народження. Після цих слів до захисника в коментарі прийшла ботоферма Порошенка і почала травити військового…", - пише Гладких.

відео дня

Експерт зазначає, що Порошенко витрачає мільйони гривень на ботів, які тиснуть на українських захисників і сіють зневіру до ЗСУ. Гладких також нагадує, що сітка ботів по усій країні, за даними Радіо Свобода, в перший рік війни налічувала мільйон акаунтів.

"Ботоферма Петра не просто травить військових. Вона розповсюджує фейкові новини про фронт, пише про невідворотність поразки України, про необхідність здатися путіну/сісти за стіл переговорів та максимально повторює наративи роспропаганди. Шокує, що у Порошенка один з керівників сітки був громадянин росії", - наголошує Гладких.

Як повідомлялось раніше, Петро Порошенко на початку березня запропонував призупинити вступ України в ЄС, якщо його не випустять за кордон. 6 березня син Петра Порошенка, який виїхав з країни, відзначав 39-річчя.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти