Вирішуватимуть проблеми в регіонах: при ОП запустили Конгрес місцевої та регіональної влади

4 червня 2021, 13:03
47
Конгрес - це найбільший в країні майданчик для вирішення проблем у регіонах, заявив Тимошенко.
Кирило Тимошенко
Кирило Тимошенко

Конгрес місцевих та регіональних влад при Президентові України відтепер є найбільшим у країні майданчиком для комунацікації регіональної влади з центральною і для вирішення проблем у регіонах.

Про це заступник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко написав у Facebook за підсумками засідання Палати місцевих влад Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, яке відбулося 3 червня у Хмельницькому. До засідання у четвер долучились 150 делегатів і більше сотні представників місцевих громад у режимі відеозв'язку.

"Відсьогодні Конгрес – це найбільший у країні майданчик для вирішення проблем у регіонах. Без різниці чи це великий обласний центр, чи маленьке містечко. Все відбуватиметься напряму", - наголосив Тимошенко.

відео дня

Він також повідомив, що на базі Офісу Президента уже запрацював постійно діючий офіс Конгресу місцевих та регіональних влад.

"Є проблеми, питання – будь ласка, телефонуйте, пишіть, приїжджайте, передавайте документи, плануйте зустрічі. Та хоча б просто на каву заходьте, коли буваєте у Києві. Я, як заступник керівника Офісу президента, обіцяю, що особисто контролюватиму, щоб питання, які стосуються життєдіяльності громад, вирішувались. Якщо буде необхідно, працюватимемо спільно з Кабінетом міністрів та парламентом", - розповів Тимошенко.

Він додав, що на засіданні у Хмельницькому був сформований список найбільш проблемних питань, які турбують регіони: йдеться про підготовку до нового опалювального сезону, списання боргів перед НАК "Нафтогаз Україна", передачу громадам об’єктів комунальної власності, забезпечення фінансовими ресурсами місцевих бюджетів та інше.

"Спільна робота центральної та регіональної влад для вирішення цих питань уже ведеться", - резюмував Тимошенко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти