Зеленський завдав історичного удару по Путіну

19 лютого 2021, 20:03
Рішення по Медведчуку завдасть непоправної шкоди російській експансії.
Путін медведчук
Путін медведчук

Ось це успіх! Зеленський поставив Медведчука і політику Путіна в Україні поза законом!

Історичне рішення Ради національної безпеки і оборони! Кум Путіна оголошений в Україні поза законом! Блокується діяльність головного російського агента в Україні, вся його економічна, політична та інформаційна діяльність! Браво!

Згідно з рішенням РНБО:

відео дня
  1. Введені санкції проти Віктора Медведчука, його дружини Оксани, і шести довірених осіб з їх найближчого оточення на підставі справи СБУ про причетність всіх цих осіб до фінансування тероризму.
  2. Введені санкції проти всіх 19 компаній, власниками яких є сім'я Медведчуків. По суті заблокована вся операційна діяльність сім'ї Медведчуків в Україні.
  3. Санкції накладені проти всіх п'яти літаків, які використовувала сім'я Медведчуків у своїх цілях для польотів до Москви (прощай, милий особистий сімейний авіапарк).
  4. У Медведчука забирають трубопровід, який він отримав у володіння в 2014-му році, трубопровід переходить у власність держави.

Вперше Україна завдала нищівного удару по головному представнику Кремля, особистому агенту Путіна, який роками вибудовував системний вплив в українській політиці, контролює багато бізнесів і політичні та інформаційні проекти.

Що ж, тепер подивимося, як держава зможе виконати ці масштабні рішення проти банди Медведчука.

читайте такожЗеленський може ввести санкції проти Медведчука і Порошенка, щоб врятувати себе

Багато активів сім'ї оформлені на його рідного брата - Сергія Медведчука, який санкцій все-таки уникнув, і тепер допомагатиме Віктору рятувати його активи. Однак РНБО прийняла системне політичне рішення, і тепер силові структури можуть заблокувати взагалі все, що тільки стосується Медведчука в Україні.

Це історичний день, потужний стратегічний удар по впливу Росії, який завдасть непоправної шкоди російській експансії і спробам Кремля будувати свої політичні та інформаційні проекти, щоб розгойдувати Україну зсередини.

Тепер справа за виконавчою владою, силовиками і судами - подивимося, як вони будуть ліквідувати на практиці бізнес Медведчука і його сімейства.

"Український вибір" Путіна і Медведчука вже ніколи не стане вибором України.

Прощай, путінська Росія і всі твої мертвонароджені політичні проекти!

Тепер наступний крок-це заборона діяльності проросійських партій і громадських організацій, які підтримують російську пропаганду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти