Україна перетворюється на країну переможної анархії

22 березня 2021, 09:39
Заворушення біля офісу Зеленського - явний перебір, який говорить про зовсім інші цілі, ніж звільнення Сергія Стерненка.
Офіс президента після заворушень
Офіс президента після заворушень / УНІАН

Після суботніх подій під Офісом президента тільки за одне можна порадіти щиро - в Росії і Білорусі таке неможливо собі уявити.

Взагалі, якщо в Україні створюється приклад того, яким чином діяти прихильникам Навального і Тихановської - то ми попереду усієї планети.

В іншому ж - змальовані стіни і вибиті шибки виглядають паршиво. Складається враження, що займалися цим найняті саме для такої мети професійні протестувальники. Інакше складно пояснити нанесену свастику і пошкодження будівлі без мети її захопити.

відео дня

Перфоманс - це зрозуміло, але є явні перебори, які говорять про, можливо, зовсім інші цілі, аніж звільнення Сергія Стерненка.

читайте такожУкраїну чекає перспектива двох "в": виїжджаємо і вимираємоЯк би там не було, занадто багато підозр в узгодженості подібної дії вже прозвучало і ще прозвучить.

Держава в даному випадку нібито хотіла, щоб сталося саме так.

Наслідки? Так, вони в будь-якому випадку будуть.

Україна знову змінилася. Правда, поки схоже, що ми реально стаємо країною, де перемогла анархія. Анархісти не тільки на вулиці. Головні їх представники сидять у владі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти