США і Україна: залишилося два місяці до катастрофи

7 вересня 2020, 08:43
США знищили себе самі, запустивши в свою країну мільйони іммігрантів, які не поділяють американські цінності.
протести в США
США знищать себе самі / GettyImages

Через два місяці в США пройдуть вибори президента і Конгресу, за результатами яких в країні з дуже великою ймовірністю почнеться громадянська війна .

Точніше, громадянська війна в Америці вже почалася, кров у багатьох великих містах ллється рікою, рахунок убитих пішов вже на сотні. Але це все квіточки. Після виборів почнеться різанина по-дорослому. Все для цього вже готово.

Цілком очевидно, що хто б не переміг на виборах, протилежна сторона їх не визнає. У багатьох штатах результати виборів будуть оскаржені, почнуться масові протести, підпали, грабежі, вбивства і т.д. Але найголовніше, після виборів громадянська війна перейде в свою гарячу фазу із застосуванням вогнепальної зброї. Недарма, всі відзначають, що продажі зброї в останні місяці збільшилися в кілька разів. Народ озброюється напередодні 3 листопада.

відео дня

Вибори нічого не вирішать, як багато американців сподіваються. І не можуть вже нічого вирішити. Громадянське протистояння в США вже досягло тієї межі, коли вибори вже не тільки нічого не вирішують, але, навпаки, вибори прискорюють процес розколу суспільства і роблять його незворотним.

Чи розпадуться США після виборів 3 листопада?

читайте такожСША впевнено йдуть до громадянського конфлікту Ніхто не знає. Можливо, розпадуться, а може поки що ні, і неминучий розпад станеться пізніше. Це процес випадковий і залежить від конкретного розкладу численних факторів в конкретний момент. Багато чого буде залежати від політичної волі Трампа. Наприклад, чи буде він готовий залізною рукою придушити бунти чи ні?

Але одне ясно точно: Америка стрімко мчить до своєї катастрофи 3 листопада.

Катастрофа буде, якщо переможе Трамп і ліві разом з чорними повстануть. Катастрофа буде, якщо переможе маразматик Байден, тому що до влади прийдуть відморожені соціалісти, які швидко вкинуть країну в безодню соціал-популізму і швидко її доб'ють.

Але 3 листопада буде означати катастрофу не тільки для Америки, але для України. Після того, як в США почнеться колотнеча, Росії вже ніхто і ніщо не завадить розправитися з Україною. Надати нам допомогу Штати вже не зможуть - вони будуть зайняті власним виживанням. А більше сподіватися нема на кого. Ну, не на Європу ж! І такий шанс Путін, звичайно, ж не упустить.

Перед тим як "вирішити" питання з Україною, Росія попередньо "вирішить" питання з Білоруссю. З Білоруссю Кремль, схоже, питання вже "вирішив". Млява реакція ЄС і США на білоруські протести не залишає вже ніяких сумнівів в цьому.

На черзі Україна.

Західний світ зайвий раз довів відому футбольну істину: "Якщо ти не забиваєш, забивають тобі".

США не добили Росію в 1990 р, коли могли без особливих зусиль це зробити. Що ж, тепер Росія і Китай будуть спостерігати за розпадом Західного проекту. Так варвари колись з подивом, жахом і зловтіхою спостерігали за катастрофою Великого Риму.

І на завершення наведу цитату Авраама Лінкольна: "США ніколи не будуть зруйновані ззовні. Якщо ми похитнемось і втратимо нашу свободу, то тільки тому що ми знищили себе самі".

США знищили себе самі, запустивши в свою країну мільйони іммігрантів, які не поділяють американські цінності.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти