Якщо білоруси провалять революцію, їм на горло стане путінський чобіт

10 вересня 2020, 10:02
Путін зараз - ворог Білорусі, небезпечніший за Лукашенка.
Путін, Лукашенко
Путін і Лукашенко / Reuters

Лідери білоруської опозиції, звертаючись за підтримкою до російського суспільства та інтелігенції, демонструють повне нерозуміння ситуації. Суспільство в Росії давно витоптано чекістськими носорогами, які зараз дожовують останніх вільних травоїдних.

"Иных уж нет, а те далече". Гуляти хоч і під наглядом, але відносно вільно можна тільки (поки) по фейсбуку. При всьому бажанні багатьох порядних росіян, вони нічим реально білорусам допомогти не можуть. Адже суспільство в Росії не має ніякого впливу на політику влади.

У сьогоднішній ситуації з Росії в Білорусь може прийти (і йде вже) тільки кований чекістський чобіт, який розтопче не тільки паростки свободи, а й залишки суверенітету країни.

відео дня

Путін зараз - ворог Білорусі, небезпечніше Лукашенка. Саме на його грошах, брехні і багнетах тримається режим кривавого Луки.

У подальшому Кремль буде поступово поглинати Білорусь за технологіями пітерських рейдерів: спочатку поставив свій менеджмент, потім - охорону, а потім приватизує (анексує) країну.

Якщо революція провалиться, через рік-другий білоруси опиняться під подвійним гнітом своїх і російських правлячих бандитів, багато хто позбудеться роботи на приватизованих і "оптимізованих" російськими олігархами підприємствах, а про свободу і Європу можна буде надовго забути. Над Білоруссю опуститься залізна завіса азіатської Московської імперії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти