В умовах епідемії влада показала свою бездарність у всій красі

29 березня 2020, 08:34
Унікальний талант, хай йому грець!
Володимир Зеленський і Денис Шмигаль
В Україні все йде самопливом - безсистемно і безглуздо / УНІАН

Просвітлення у влади перед лицем серйозної небезпеки явно не відбувається — достатньо подивитися на квапливі учнівські міркування Кабміну щодо секвестру бюджету, де і близько не закладені ідеї, хоча б натяки на відродження економіки.

Патріотичності — теж, тому що в наявності прагнення в першу чергу "обслужити іноземців": виконати їх вимоги, гарантувати повернення грошей, забезпечити їм вигідні придбання в Україні. Інтереси українців як-то не проглядаються при всьому бажанні.

Відповідальності епідемія не додає — поцікавтеся тільки, які відверті торги йдуть з приводу позачергової сесії Ради та голосування за питання, які на неї виносяться. Інсайдери з телеграм-каналів і не приховують, що там зараз все вирішують гроші, преференції та інші подачки.

відео дня

читайте також"Гривня полетіла": експерт попередив про катастрофічні наслідки карантинуІ згуртованості, на жаль, не спостерігається ні у різних гілках і рівнях влади, а, що важливіше, у тих, хто вважає себе активною частиною громадянського суспільства.

В результаті все піде самопливом — куди-то таки вивезе. Спочатку будуть максимально посилювати карантин, потім, коли економічна прірва стане неминучою, частина карантинних обмежень будуть знімати — так само бездумно і безсистемно, як вводили.

Це якийсь вже унікальний управлінський талант виходить — гарантовано вибирати найгірший для країни і для себе варіант дії/бездіяльності так, Володимир Олександрович? Але скінчиться-то кепсько...

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти