StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Стрічка "Яремчук: Незрівнянний світ краси" вийде ексклюзивно на Київстар ТБ

3 вересня 2024, 22:46оновлено 12 вересня, 12:56
18
Документальна біографічна драма про Назарія Яремчука одразу після завершення кінопрокату з'явиться на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ
"Яремчук: Незрівнянний світ краси"

"Яремчук: Незрівнянний світ краси" став найкасовішим документальним фільмом в історії новітньої України, при цьому обігнавши попереднього рекордсмена – фільм "20 днів у Маріуполі".

Стрічка була створена командою Knife! Films за ініціативи доньки Назарія Яремчука – Марії. Режисером фільму став Артем Григорян, а співпродюсером – Максим Сердюк. Робота над фільмом тривала близько трьох років.

Вперше стрічку показали під час закриття фестивалю глядацького кіно Миколайчук OPEN у Чернівцях.

відео дня

Ця документальна драма показує справжній шлях першої поп-зірки України. В основі картини фільму лежать історії про зародження легендарного ВІА "Смерічка", ексклюзивні коментарі від дружини, доньки та колег по сцені, а також інформація про переслідування КДБ, виступи для ліквідаторів аварії на ЧАЕС у Чорнобилі. Завдяки штучному інтелекту автори фільму відтворили максимально наближений до реального, голос Назарія Яремчука, який глядачі можуть почути під час озвучування особистих щоденників митця.

Фільм з’явиться на Київстар ТБ вже 12 вересня.

Документальну стрічку "Яремчук: Незрівнянний світ краси" глядачі зможуть переглядати на Київстар ТБ одночасно на 5 пристроях: смартфоні, планшеті, ноутбуці, SMART-TV та приставці. Також, завдяки опції "Завантаження", її можна буде переглянути навіть без доступу до інтернету, що особливо зручно під час відключень електроенергії або щоб подивитись контент у дорозі.

Довідково:

Київстар ТБ — спільний проєкт 1+1 media та Київстар, заснований 11 грудня 2019 року. Це платформа кіно та телебачення, що надає користувачам доступ до сотень тисяч годин українського та світового контенту, прямоефірних програм і регулярно пропонує для перегляду ексклюзивні проєкти. Платформа нараховує понад 410 телеканалів і VOD-бібліотеку із 20 000 фільмів, серіалів, мультфільмів і шоу. Київстар ТБ доступна для всіх операторів мобільного зв'язку в Україні та всіх інтернет-провайдерів. Дізнавайтеся більше про новинки на платформі в телеграм-каналі "Кіно для ТБ".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти